Se ofera urmatoarele sisteme pentru schimb/vanzare:
PowerMac G3 B&W 400 MHz, 512MB ram, 120GB hdd, Ati Radeon 7200 pci, dvd-rw, stare estetica foarte buna. A fost dezasamblat si curatat temeinic de praf. Ruleaza MacOS 9.2.2 si OSX Tiger.
PowerMac G4 Quicksilver dual procesor 800 MHz, 1,25 GB ram, 160GB hdd, dvd-rw, Apple AirPort, bluetooth, tv-tuner Miglia PCI cu telecomanda insotit de cutie, manuale si disc, adaptor PCI 4 porturi USB 2.0, Ati Radeon 7500 agp, Apple Studio Display 15” ADC, boxe Apple Pro Speakers, gamepad logitech similar cu cel de Playstation, folosit cu Virtual game station tocmai la asta. Webcam Genius, tastatura si mouse Apple, hub usb, card reader extern. Are instalate MacOS 9.2.2 si Leopard. Stare estetica foarte buna.
iMac G3 Ruby 400 MHz, 512MB ram, 80 GB hdd, cd-rom. Stare estetica foarte buna. Vine cu MacOS 9.2.2 si Tiger.
PowerBook 3400c, PPC 604e la 200MHz, 144 MB ram (modulul cel mai mare disponibil pe el, 128MB), 60 GB hdd, unitate optica, unitate floppy ambele originale, geanta Targus (a venit cu el cand l-am luat si se potriveste perfect), manuale in germana, alimentator, bateria inca mai tine cam 2 ore cu toate ca este cea originala. Stare estetica aproape impecabila. Singura chestie care lipseste, este clapeta care acopera in spate porturile. Hdd-ul este schimbat de mine. Se da si cel original de 2GB pentru cine este interesat. Ruleaza MacOS 9.1 momentan.
iBook G3 Clamshell Graphite, 366 MHz, 320MB ram, 40GB hdd, fara firewire, alimentator. Are instalat AirPort. Ruleaza MacOS 9.2.2 la ora actuala. Stare estetica foarte buna.
iBook G3 dual usb, 500 MHz, 576 MB ram, 40 GB hdd, AirPort, alimentator, stare estetica buna. Bateria tine cam 3,5 - 4 ore. Luat de la un coleg de forum acum o luna si ceva.
iMac G5 17” 1,6 GHz, 2GB ram, 250 GB hdd, stare estetica bunicica. A fost atinsa marginea de acril la transport si are ceva urme, iar pe display are doua puncte in care la fel, la transport s-a intamplat ceva. Nu este afectata cu nimic functionalitatea. A avut sursa de tensiune pe 110V iar mintea stralucita de a venit cu el in tara, l-a bagat direct in priza. Se poate da si sursa originala reparata de mine daca e nevoie. Eu i-am pus sursa pentru 220V ca sa nu stau cu transformator la el. Tastatura si mouse Apple. Vine cu Leopard instalat.
Avand in vedere ca tin la ele ca la ochii din cap, nu ma grabesc foarte rau sa le dau. Prefer schimburile. Daca vreti sa va adaugati la colectie ceva din ele, faceti o oferta. Eu le dau pentru ca nu mai am unde sa le tin, mai ales ca astept alte dracovenii luna viitoare. Toate vin cu o impresionanta colectie de jocuri si programe gata configurate de mine.
Ma mir cum de nu am observat anuntul, si nimeni nu a dat nici un raspuns. Da, te rog echivalentele de schimb, respectiv si preturile, ca am cate ceva de luat de aici, ba poate si de schimb.
Salut. Nu am ceva anume in minte pentru schimburi iar ca preturi le am puse pe mercador. Din pacate cei care m-au contactat pana acum, mi-au oferit de la purcei si catei de rasa pana la motopartze… Sunt interesat de console de jocuri, jocuri pentru ele ca sa le pot pune in colectie, calculatoare care sa aiba ceva deosebit, electronice, you name it! Ceva de care te-ai plictisit acasa si vrei totusi sa ajunga pe maini bune. Asa cum am zis, nu ma grabesc sa le pasez prea curand cu toate ca sotia ma preseaza de ceva vreme. Am muncit la reconditionarea lor prea mult ca sa ma grabesc.
PS: iMac-ul G5 a ajuns pe maini bune la un prieten. Il foloseste ca si calculator de zi cu zi.
m-ar interesa eventual powerbook-ul si ibook G3 clamshell
de oferit as avea din pacate numai pc-uri, consolele pe care le am nu sunt prea valoroase (clona atari 2600, nintendo nes, ceva jocuri de nintendo nes)
la capitolul pc-uri ar fi: atari portfolio, un XT portabil asemanator cu ibm 5155, compaq portable II, ibm P70 si altele..
ai cumva un monitor pt. macintosh II?
[…]PowerMac G4 Quicksilver dual procesor 800 MHz, 1,25 GB ram, 160GB hdd, dvd-rw, Apple AirPort, bluetooth, tv-tuner Miglia PCI cu telecomanda insotit de cutie, manuale si disc, adaptor PCI 4 porturi USB 2.0, Ati Radeon 7500 agp, Apple Studio Display 15” ADC, boxe Apple Pro Speakers, gamepad logitech similar cu cel de Playstation, folosit cu Virtual game station tocmai la asta. Webcam Genius, tastatura si mouse Apple, hub usb, card reader extern. […]
Cat ceri pt. pachetul citat, respectiv, ce dai separat din pachet, si la ce pret?
[…]PowerMac G4 Quicksilver dual procesor 800 MHz, 1,25 GB ram, 160GB hdd, dvd-rw, Apple AirPort, bluetooth, tv-tuner Miglia PCI cu telecomanda insotit de cutie, manuale si disc, adaptor PCI 4 porturi USB 2.0, Ati Radeon 7500 agp, Apple Studio Display 15” ADC, boxe Apple Pro Speakers, gamepad logitech similar cu cel de Playstation, folosit cu Virtual game station tocmai la asta. Webcam Genius, tastatura si mouse Apple, hub usb, card reader extern. […]
Cat ceri pt. pachetul citat, respectiv, ce dai separat din pachet, si la ce pret?