Ajutor instalare mac os
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 26.10.11

Buna ziua, as avea nevoie de ajutor.
Ieri s-a blocat macbookul meu Pro i7 cu 8 g ram , am avut un ssd samsung de 120G imi dadea eroare de hdd, am creat un stick bootabil de Maverick si surpriza cand am dat cu disck utility sa reinstalez OS maverick imi da eroare la partiti la SSD am cumparat un Hdd nou de 1T de l WS nou nout incerc sa il partitionez si sta foarte mult la partitionare efectiv nu face nimic , nu stiu ce sa fac sa ii dau de cap sa instalez os sa se fi ftricat controlerul sata ?
Ps am pus ssd pe un rack extern si l-am verificat pe Macbook air si acolo nu imi da nici o eroare cu disck utylity !!!!!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Instaleaza sistemul de operare pe Macbook Air cu hdd-ul conectat prin rack extern si după ce termini în introduci în Macbook Pro.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.12.06

Cred ca nu te-a mai suportat ...

Semnătură 

“Simplitatea, dusă la extrem, devine eleganță.” - Jon Franklin

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 26.08.11

acelasi lucru l-am patit si eu la un mbp 13” ... ssd nou, hard nou, cablu s-ata nou..nimic…am fost nevoit sa schimb placa de baza, era dus controller-ul ... eu l-am reparat la dany_l de pe forum..poti incerca la el, e super ok…bafta

Semnătură 

rMBP 15” late 2013
iPhone 6S+ 64GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 05.02.11

Buna,dar garantie nu mai ai la el?
incearca pe un rack si daca nu ..  trebuie diagnosticat si evaluat.
O zi faina

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 26.10.11

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, am pus pe un rack si am vazut ca ca ssd este ok apoi am instalat so pe ssd si am bootat de pe acesta am instalat programul disckdv care mi-a spus ca ssd este ok doar ca are brobleme cu cablul SATA asa ca am comandat unul l-am montat si acum functioneaza totul ok
va multumesc tuturor pentru raspunsuri si ca exista macuesr