Are cineva idee cum pot forta o aplicatie de OS9 sa ruleze in fereastra in OSX (in clasic)? Exemplu Heroes 3 care nu are nici un fel de optiuni in joc sa ruleze windowed, se deschide ditamai fullscreenul si cu fade in-out, alt-tab nu merge si tre sa mai si lucram paici, sau macar sa ne facem .
Are cineva idee cum pot forta o aplicatie de OS9 sa ruleze in fereastra in OSX (in clasic)? Exemplu Heroes 3 care nu are nici un fel de optiuni in joc sa ruleze windowed, se deschide ditamai fullscreenul si cu fade in-out, alt-tab nu merge si tre sa mai si lucram paici, sau macar sa ne facem .
Este bine că, totuși, merge. Există destule aplicații „clasice” care nu merg deloc în mediul „clasic” emulat în MAC OS X, deși - teoretic - ar trebui să meargă.
Da, ma gandeam ca exista vreo inginerie sa plece direct in fereastra…
Cine mai are timp acum de optimizat aplicații pentru un sistem complet încheiat în anul 2000? De fapt, în 1999, în 2000 și 2001 au fost doar niște update-uri care să optimizeze lucrul în regim „emulat”. Gata, MAC OS „clasic” a fost închis de mult, acum aproape opt ani. Generațiile mai tinere nici nu știu cum arată.
Maine seara/noapte? (ca in rest cam greu).
Unu mic si scurt, la obiect, ca sa vedem in ce ape ne scaldam?
Si o-ntrebare (importanta) - ce versiune, H3 sau H3 Complete?
Maine seara/noapte? (ca in rest cam greu).
Unu mic si scurt, la obiect, ca sa vedem in ce ape ne scaldam?
Si o-ntrebare (importanta) - ce versiune, H3 sau H3 Complete?
Eu pot sa va provoc toata saptamana in cursul zilei, daca are cineva chef ym: dreqonline. Am Heroes Complete.