1 din 2
1
La ce sa ma uit cand cumpar un ipad sh??
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Vreau sa cumpar un ipad 4 sh, versiune Wi-Fi, ce ar trebui sa verific atunci cand cumpar tableta ace 2 face cu vânzătorul sau daca il iau din alta localitate, ce poze sa il pun sa facă?? In afara se estetica??

Daca ar veni răspunsurile pana maine va apreciez pentru ca maine imi expira 1 oferta.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Ar trebui sa te uiti in primul rand la Setari/iCloud si sa il rogi sa isi scoata contul lui de acolo. Apoi sa probezi camerele, wi-fi, bluetooth, butoanele, difuzorul, microfoanele si sa vezi daca incarca. Succes!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

O întrebare cretina, dar pertinenta din punctul de vedere la unui novice: cum imi dau seama ca e ipad 4 si nu 3?? Nu ma pricep, dar stiu ca arată la fel

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

E simplu smile. iPad 3 are conector 30 pin din acela lat iar iPad-ul 4 are conector Lightning.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Corect corect:) mersi

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Partea cu contul de iCloud - sa-l scoata in fata ta si sa te inregistrezi cu al tau - e foarte importanta.
Daca nu faci asta, risti sa ti-l blocheze cu prima ocazie. Cat timp nu a dat logout din iCloud cu user/parola sa, serial number-ul iPad-ului ramane legat de contul lui pe serverele Apple.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Daca are jailbrack? E vreo problema? Eu nu am cont de iCloud, ce ma fac? Trebuie sa îmi fac special cont de iCloud? Am cont de apple store si pe iphone si pe mac pro, dar nu am activat iCloud, care e treaba cu iCloud-ul mai exact?? Eu nu am încredere sa urc poze, filme sau documente personale intr un spațiu virtual fără posibilitatea de a fi deprivatizate datele, mai ales ca acum cei de la anonimus au dat lovitura cam peste tot si sa risc da primesc un email fum au acut cei de la playstation.. Daca își sterge in fata mea contul mai e vreo problema?? Dau cum imi dau seama ca l-a sters, iertati-ma dar vreau Explicații ca pt copii:)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.12.12

In Configurari te duci la iCloud si sa nu fie nici un cont acolo, in nici un caz bifata optiunea “Gasire iPad”. Ca sa fii sigur ca este iPad, eventual ca este 4, copiezi serial-number din congurari-informatii si il verifici pe site la apple (cauti pe google “apple warranty check”). Nu este nevoie sa ai cont de iCloud, e suficient ca dupa ce faci toate verificarile estetice si tehnice sa ii dai o stergere totala si sa o activezi. Daca nu iti cere nici un cont iCloud la activare poti sa stai linistit. Ai nevoie de un WiFi, un Hotspot ceva.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Si eu pe iphone am bifata optiunea Find my iphone, dar nu am niciun cont iCloud, are vreo valoare??

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Nu ai cum sa activezi optiunea fara cont de iCloud…. Mai devreme ai zis ca nu ai activat iCloud, ori daca ai activ find my iphone, automat e activ iCloud-ul…. Daca nu iti sincronizezi nimic cu iCloud asta e altceva, dar el este activ… Sper sa nu gresesc.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Ai dreptate am activat iCloud-ul este același cont de app store dar nu imi sincronizez. Le am pe toate pe Off mai putin Find my iphone. Daca Doamne fereste imi pierd telefonul ce pot sa fac sa il blochez??

Referitor ipad am verificat serialul si imi confirma ca e ipad 4, fără expirat Garanția de 1 an, e de rau??

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Nu am inteles ce vrei sa zici cu fara expirat garantia…. Intra pe ne pe http://www.icloud.com, te loghezi, find my iphone si vezi cum poti sa iti blochezi telefonul… Pentru inceput poti doar sa iti trimiti un sunet ca sa vezi cum merge. Ai grija ca acel sunet va fi la volum maxim, sa nu sperii pe cineva prin casa smile.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

A stricat autocorrectul ce am vrut sa zic. Am zis ca a expirat Garanția la ipadul pe care intenționeaz sa il cumpar.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

Ok. Lasand la o parte problema cu iCloud care deja o stim, eu te sfatuiesc urmatorul lucru.
Uitate la garantie, in caz ca nu e activat, activeaza tableta pe contul tau de iCloud si verifica daca e valabila.
Am patit sa cumpar un iMac 27” late 2013, configuratie BTO, sigilat..si dupa ce i-am facut setup-ul am constatat ca garantia nu e ok pe Selfsolve.
Am sunat la Apple si mi-au dat de inteles cei de acolo ca a fost cumparat cu “cc”-uri.
Asa am un iMac 27” care nu are garantie valabila si ma rog la Dumnezeu sa nu se strice smile

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

Pai, la mine am verificat serialul si pare ca a expirat Garanția, deci nu am cum sa mai activez

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Cumpărat. Stare impecabila. Multimesc pentru sfaturi.

1 din 2
1