Instalare sistem de operare pe un Macbook Pro 1226 pe un hard nou fara unitate dvd
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.03.14

Salutare, sunt mai nou cu produsele Apple si nu prea le inteleg , am un Macbook pro 1226 l am luat de la cineva adus din norvegia , nu am hard si vreau sa ii cumpar unul nici unitate dvd nu are ce vreau sa ma lamuresc este daca se poate instala vreun sistem de operare de fara dvd pe un hdd nou ? dar daca fac rost de cduri originale trebuie sa fie exact pentru modelul acesta de Macbook sau cdurile merg pe mai multe modele. multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Poti instala cu un stick bootabil de minim 8GB, systemul de operare il gasesti gratis pe site-ul apple.

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.01.13
bogdi_N - 26 Martie 2014 06:45 PM

Poti instala cu un stick bootabil de minim 8GB, systemul de operare il gasesti gratis pe site-ul apple.

Aceasta operatiune este viabila in cazul in care mai ai un sistem Mac acasa de pe care sa poti crea stick-ul.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.03.14

multumesc pentru sfaturi , eu am instalat si pe un G4 ,3 zile m am chinuit de pe stik sistem de operare bine avea deja un OS pe el , si am facut stikul de pe windows

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
mikke12i - 26 Martie 2014 06:17 PM

... vreau sa ma lamuresc este daca se poate instala vreun sistem de operare de fara dvd pe un hdd nou ?....

ai niște lămuriri aici
sau aici, gratuit
smile