E a doua oară când pățesc chestia asta.
Am trimis cuiva pe Gmail câteva pls și m3u ale unor posturi de radio românești, Mail sincronizează e-mail-urile și, când ajung cu cursorul pe e-mail-ul cu playlist-urile, se blochează, nu mai răspunde, ia din procesor foarte mult. N-am altă ieșire decât Force Quit.
Data trecută am șters din setări contul Gmail, acum aș încerca altceva, dar nu știu ce.
D’aia vă cer ajutorul și vă mulțumesc de bunăvoință.
Am instalate codecurile în Quicktime, cred că încearcă să le deschidă.
Data viitoare sigur le arhivez!
Faină faza cu +0, de reținut.
Mulțumesc pentru răspunsuri
E a doua oară când pățesc chestia asta.
Am trimis cuiva pe Gmail câteva pls și m3u ale unor posturi de radio românești, Mail sincronizează e-mail-urile și, când ajung cu cursorul pe e-mail-ul cu playlist-urile, se blochează, nu mai răspunde, ia din procesor foarte mult. N-am altă ieșire decât Force Quit.
Data trecută am șters din setări contul Gmail, acum aș încerca altceva, dar nu știu ce.
D’aia vă cer ajutorul și vă mulțumesc de bunăvoință.
Trebuie arhivate, în general se recomandă ca orice atașament să fie arhivat, obligatoriu cînd e vorba de directoare precum și de false fișiere tip director (.pages și .mellel, de la Mellel 2.1 încolo). Ca principiu: orice atașament se arhivează, apoi se trimite.
la iasi e si a fost f calda vremea. n-am inchis usa la balcon din vara. ma omoara nenorocitii aia de la CET ... ma rupe la intretinere si afara e cald de lesini dar tre sa aiba de unde sa le dea la telefoniste cate 17mil pe luna salar.
va astept ...
Cum îl cheamă pe taximetrist, de cine întrebăm? Sigur știe?
Uite, am mai făcut o faptă bună azi, am intermediat doi macuseri ieșeni, acuma caută să afle unde stă fiecare. Las’ că facem macuser meeting Iași cînd ajung acolo, bag sama că nu se leagă nimic de la localnici.
Măi fraților, locuiți în cel mai frumos oraș din România (chiar renovat, Sibiul nu e mai frumos), oți fi vreo 5-10 macuseri acolo, păi de ce nu faceți Iași macuser meeting? Cu poze…
P.S. „oți fi”, forma colocvială, am scris-o conform unor norme logice, așa e corect? Scrie undeva cum e corect? Sau e interzisă în scris, e doar colocvială?