Deblocare Iphone Codat Vodafone HU
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.04.14

Salut. Sunt nou pe aici, si cred ca voi sunteti mai in masura sa ma ajutati cu o mica nelamurire.

Am primit de la o cunostinta un iphone 4s. Terminalul este deocamdata codat Vodafone HU. Respectivul de la care am primit telefonu a avut un contract cu Vodafone HU care a expirat, iar el a cerut deblocarea telefonului dupa perioada contractuala, ceea ce e un lucru firesc. Cei de acolo au spus ca e ok si ca va trebuie sa astepte o perioada. Acum astept sa se decodeze acest iphone, dar intrebarea mea e : cum se va decoda ? (se decodeaza automat dupa imei?; trebuie sa genereze ei un cod de deblocare ? etc) Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Daca telefonul nu a ramas la ei, in mod normal ar trebui sa iti dai seama ca a fost decodat in momentul in care il vei conecta la iTunes. Seara buna!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da, deocamdata imi da mesajul “Cartela SIM introdusa in acest iPhone nu pare sa fie compatibila”. Deci atunci am sa mai astept. Ms mult de raspuns.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

Cred ca este nevoie sa il conectezi la calculator.

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Pai conectat la itunes arata mesajul legat de cartela.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

Pe mine m-au sunat de la Vodafone RO sa-mi spuna ca Apple a procesat cererea lor de deblocare si ca e in regula. Am incercat si eu ca tine; pana nu i-am dat un restore la factory settings n-a mers alta cartela. Apoi i-am facut frumusel restore din backup si-a fost ok.
Parerea mea sa incerci si asa, dar inainte poate c-ar fi bine sa intrebi fostul proprietar daca a primit vreo notificare de la Vdf Hu cum ca s-a efectuat deblocarea.
Cele bune,

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black