Apple remote desktop
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.03.06

Salutare
va rog sa ma lamuriti, daca se poate, cum se configureaza Apple remote desktop?
Situatia este urmatoarea: doua macuri cu Panther 10.3.9. Din System preferences, in sectiunea Sharing/Services este bifat Apple remote desktop, din sectiunea Firewall este bifat tot
si nu se intampla nimic. M-am uitat pe forum si nu am gasit cum se configureaza aceasta conexiune. Care e treaba? trebuie instalat alt program, ca nu scrie nicaieri nici ca trebuie, dar nici ca nu trebuie…Si daca trebuie instalat si altceva, de ce au lasat doar jumatate de treaba?
Multumesc.
PS: din ambele computere imi apare mesajul “No Administrator”...Care administrator???????????????De unde il iau??????????????

Semnătură 

MacBook white 2.1 GHz, 1G ram, HDD 120G, PowerMac G3/400MHz-512RAM, iMac G3/333MHz-256RAM, PowerBook 3400, PowerBook 520, PowerMacintosh 9600/400 MHz-512RAM, PowerMacintosh 6100/66 MHz, iPod G4/20G, iPaq 514, MIO P550

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 24.03.06

Am gasit intr-un final Apple Remote Desktop administrator 3.1, dar care nu pot sa il instalez…imi zice ca este un up-dare la ceva care nu exista in sistemul meu…si nu stiu care este acel “ceva”...care e treaba???????????/
Am incercat acelasi lucru pe Tiger si face la fel…De ce nu merge????

Semnătură 

MacBook white 2.1 GHz, 1G ram, HDD 120G, PowerMac G3/400MHz-512RAM, iMac G3/333MHz-256RAM, PowerBook 3400, PowerBook 520, PowerMacintosh 9600/400 MHz-512RAM, PowerMacintosh 6100/66 MHz, iPod G4/20G, iPaq 514, MIO P550

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Ai incercat in Google un search dupa “Apple Remote Desktop”?
Vezi primul link si te lamuresti imediat.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Scuze! Acum am citit mai cu atentie. Credeam ca nu ai deloc ARD-ul.
Cred ca sunt obosit. Ma duc la culcare.  oh oh

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Mihai: ceea ce ai downloadat tu este update-ul 3.1 la Apple Remote Desktop, care e free si se poate downloada.

In schimb, Apple Remote Desktop (softul care este la versiunea 3.0) e pe bani.  Asa ca nu au lasat ei jumatatea de treaba, daca te uitai mai atent pe site, vedeai si un link de unde poti sa il cumperi.

Off-topic: mai multe semne de intrebare la un loc nu vor ajuta niciodata.

‹‹ Configurare retea cu 2 switch-uri      DC++ ››