Trebuie sa mearga….ai pus la share catziva giga sa ai?....daca da atunci doar dai la connect to hub…si pui acolo adresa hubului la care vrei sa te conectezi….vezi poae ai little snitch instalat….atunci dai acces la program…in rest trebuie sa mearga.
Trebuie sa mearga….ai pus la share catziva giga sa ai?....daca da atunci doar dai la connect to hub…si pui acolo adresa hubului la care vrei sa te conectezi….vezi poae ai little snitch instalat….atunci dai acces la program…in rest trebuie sa mearga.
1. gigi am pus dar nu vrea sa le faca hash-ul,
2. ce e aia snitch
3. cum adik sa dau acces la program ca el merge.
4. daca tine ceva strict de mac sun incepator si nu stiu.
Am patit si eu cu Hashul la ShakesPeer si nu cred ca e vro solutie - face sau nu face - eu am dat diverse chestii la hash si ce-a facut a facut ce nu nu.
Snitch e firewall in care tre sa specifici cine iese si cine nu pe net.
fii atent cand deschizi programul la public hubs…daca ti se incarca lista cu toate huburile….daca se deschide atunci ii vorba de setari doar…si daca se deschide lista incearca sa te conectezi pe un hub de acolo sa vezi ce iti zice…
firewall-ul la mine ejos tot timpul… (nu ii gasesc rolul) la modul cum folosesc eu internetul, si de curand am facut toate update-urilem deci ar putea avea o legatura
mda… am folosit o perioada buna ShakesPeer, iar acum 5 zile am facut wipe la sistem. Reinstalat tot…. yok Shakespeer. Nu mai vrea nici batut nici ...ahem. iar am rabas in c***l gol la capitolul filme, iar trebe sa bag parallels cu si windows cu good ol’ DC++.
Nu e de la update, e altceva: http://shakespeer.bzero.se/forum/viewtopic.php?id=973 - vedeti in jos-ul thread-ului.
A cazut un server de pe care isi lua shakespeer ip-urile userilor. Se pare ca se lucreaza intens la 0.94, moment pana in care va fi mort Shakespeer. Un workaround care nu merge tot timpul ar fi sa va setati ip-urile manual in optiuni la shakespeer. Dar mie nici asa nu prea imi merge.