2 din 2
2
x86 a castigat
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

ok doctore, mai pe romaneste? smile) la serv. am ie 6.0 iar acasa safari nu stiu ce versiune (am tiger)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu sfătuiesc pe toţi cei care ţin neapărat să scrie cu diacritice pe acest forum (utilizând Mac OS X), să folosească keyboard-ul Romanian L2 al lui Sorin Paliga. Este singurul care asigură compatibilitate Mac/Windows. A se reţine că numărul utilizatorilor pe site care folosesc Internet Explorer pe Windows, este aproape egal cu cel al Safariştilor pe Mac. Nu e o soluţie practică să-i punem pe toţi să-şi instaleze diverse fonturi. Mai bine ar fi ca fiecare din noi care scriem să facem în aşa fel încât şi ei să poată citi, nu?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

eh, aceste diacritice le pot citi. dar nu inteleg… de ce sa folosim diacriticele???

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
macbeni - 21 Decembrie 2005 09:38 PM

eh, aceste diacritice le pot citi. dar nu inteleg… de ce sa folosim diacriticele???

Aoleoooo, macbeni…. sa vezi ce iti sare Cattus la beregata…!!!  LOL

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Păi dacă aşa e limba română, de ce să nu le folosim? Ce-ar fi ca francezii să scrie şi ei fără é sau è, sau spaniolii fără ñ...?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 14.10.05

Domnilor
Va rog sa-mi indicati si mie de unde se gaseste acel keyboard(a domnului Paliga)?

Semnătură 

NUMAI MAC !!! Sa-si manance altii nervii cu windows! tongue rolleye tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Tudor - 21 Decembrie 2005 09:51 PM

Ce-ar fi ca francezii să scrie şi ei fără é sau è, sau spaniolii fără ñ...?

Ei, mare lucru, ar inventa si ei chestii ca"shi”, “tzeapa”, “mhai”...  grin  Chiar, oare cum ar fi: ninio, Sevilia…  LOL

2 din 2
2