Program gen Borg Chat pe MAC OS X exista?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: UK+ Bucharest
Macuser din: 08.02.07

Am mare nevoie de un programel gen Borg Chat sau vypress Chat de pe windows cu care sa poti face chat pe o retea interna, deci functioneaza pe UDP prin auto discovery pe un anumit port. Bineinteles imi trebuie de X. Exista vreun feeware, shareware de genul asta? Multumesc.

PS: Am cautat pe net pe versiontracker pe orice… nu gasesc nimic, doar clienti de irc sau ptr alte servere de chat dar in nici un caz de retea locala..

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

exista asta sau asta
le-ai incercat?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

sau, incearca si asta wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

le incerc acu pe toate… sa vedem care merge si ce-o iesi…

PS: La pirmul uite ce-mi zice.. http://www.mac.com/account_error.html ... iar alt xchat luat de pe net e program de irc… bleah.. nu vreau irc…

PS 2 : Al doilea este MSN-ul nu vreau msn…

[ Modificat: 19 Februarie 2007 09:09 PM de PallMAC ]
 Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

nici ultimul nu mere… nu ma arata decat pe mine in lista… trebuie sa bagi manual toate adresele cui vrei a ii trimiti sticky note… deci nu-i pe UDP functionarea lui cala Borg sa faca autodiscovery… nasol… chiar imi trebe asa ceva… de unde gasesc…?

dacule, mersi oricum ptr ajutor… esti acelasi baiat valabil… :D

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Ca intotdeauna, raspunsul e in sistemul de operare. Integrat.
Nu stiu ce e UDP, dar iChat descopera in retea pe oricine care are un client Bonjour. Trebuie doar deschis portul in firewallul OS X (iChat Bounjour).

De aici, urmatorul pas e un chat. Merge, am testat.

SCUZE: Se pare ca pe Bonjour nu merge decat cate 2. Am testat si cu al treilea mac dar nu vrea.

[ Modificat: 19 Februarie 2007 11:03 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

pai problema e ca sigur nu sunt alte mac-uri prin retea… vreau ceva gen Borg Chat… sa vad oamenii care iau net din aceeasi retea ca mine… cum e borg chat-ul ptr windows vreau ceva de mac.,..

Semnătură 

Pe partea cealalta

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08
PallMAC - 20 Februarie 2007 01:58 AM

pai problema e ca sigur nu sunt alte mac-uri prin retea… vreau ceva gen Borg Chat… sa vad oamenii care iau net din aceeasi retea ca mine… cum e borg chat-ul ptr windows vreau ceva de mac.,..

dupa aproape un an smile si eu as avea nevoie de exact acelasi lucru. ai gasit o solutie?

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

Chiar daca ati gasi ceva asemanator, tot nu ar putea functiona, deoarece nu exista o standardizare a protocolului de comunicatie in broadcast sau, daca exista, nu este implementata in acesti clienti de chat (vezi si Vypress).
Solutia ideala pentru retele de bloc este serverul de DC++, acesta asigurand si transferul de fisiere peer-to-peer necesar, cu o performanta mult mai mare decat protocolul SMB.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

dupa aproape 2 ani, n-am gasit, dar nici nu mi-a mai trebuit.

Semnătură 

Pe partea cealalta