Un sfat!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Până acum, am tot sustinut tare și mare că un laptop pentru bișnița mea nu este o necesiate, că mă descurc cu iPda, iPhone, Mini-uri.

Dar se mai înșeală omu!

Eu am nevoie pentru prelucrarea câtorva fișiere .XLSX, .PPTX, .DOCX und gata, bineînțeles Mail, Firefox și YMS, SKYPE de un laptop. Prelucrez greoi datele pe iPad, ăsta-i adevărul, și nu mă trage ața la lucru, și mereu sunt sub presiune. Am și un VirtualBox pentru un nenorocit de progrămel de contabilitate, cu un XP minimal (alocat doar 5 GB). N-am reușit să-mi conving contabila să treacă pe altă aplicație care rulează și pe mere.

Unul dintre clienți mi-a dat cadou ceva Assus, dar de 6 luni nici n-am deschis cutia să văd dacă e acolo, deoarece chiar nu vrea mă lucrez cu geamuri. Nici familia vreau să răcească de la prea multe ferestre, așa că el va sta pentru că nu e frumos să vinzi/donezi cadouri… undeva în beci, până.... vedem noi.

Nu poze, filme, jocuri.

Nu lucrez 8 ore pe zi pe el, ci maxim o oră, până îmi actualizez datele ce mă interesează.

Dar doresc să ruleze Maverics.

Ce să-mi iau? Air, sau MBP? Nu cred că merită să investesc într-o iSculă nouă, deci o să ies la vânătoare pe forum. Parcă mă trage ața spre un Air, deoarece e micuț, și ușor. Dar, parcă, e cam fragil pentru mânurile mele. La nevastă sigur o să-i placă, dar e pentru mine.

La birou mă descurc de minune cu un mini server 2010, cu 60 SSD și 500 HDD, 4 GBRAM. (HDD e gol, e făcut ca disc de RESCUE)

Ce configurație?

Mulțam cu anticipațiune! smile

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 20.02.14

Si eu am fost in acelasi impas ca si tine. Personal m-am oprit la un MBP late 2011. Preturile sunt undeva in jur de 2500-3000 ron pentru ceva ingrijit. Spor la cumparat !

Semnătură 

Mac: MacBook Pro 13’’ (Late 2011), i5 2.4GHz, 8 GB RAM, 120GB SSD + 500 HDD (fusion drive), Yosemite
Phone: iPhone 6 64 GB, iOS 8

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

un air de 13 2011
e finut intradevar dar o sa te obisnuiesti iar dupa ce o sa te obisnuiesti un macbook pro fie el si de 13 o sa para ca un sac de cartofi.

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Am avut foarte mult timp numai MBP si a fost foarte ok. Acum am un MBA dar asta numai pentru ca am in completare si un Mac Pro. Daca te hotarasti catre MBA, ai grija intai sa testezi rezolutia, parerea mea este ca se vede totul cam mic, mai ales textul.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Pe Air-u de 11 se vde cam mic textul, tre sa dai zoom neaparat. Pe 13 is just right.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

No, mulțam de sfaturi.

Astazi, îmi vine un Air de 13.

O zi faină!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 20.02.14

Sa-l stapanesti sanatos !

Semnătură 

Mac: MacBook Pro 13’’ (Late 2011), i5 2.4GHz, 8 GB RAM, 120GB SSD + 500 HDD (fusion drive), Yosemite
Phone: iPhone 6 64 GB, iOS 8