Mi se pare mie sau toti care au facut updade-ul la iOS 7.1.1 au problema asta? Mai ales pe iPad2 si culmea, in stand-by. Dupa 7-8 ore, in stand by, bateria ajunge la 60%, de la 100%. Pana acum la utillizare sporadica ma tine in jur de 2 zile si aproape jumatate.
Eu citisem ca e mult mai buna autonomia si m-am grabit sa fac si eu. Greu de zis, de dimineata pana seara nu ma tinea nici inainte nici acum, cu putin 3g si muzica.
EU am avut ultimul beta inainte sa expire si ma tinea bine bateria. A trebuit sa trec pe varianta 7.1.1 si nu sunt multumit deloc, pe langa ca mananca baterie deja am avut neplacuta surpriza sa-mi apara de doua ori logo-ul apple - lucru care nu l-am patit inainte nici macar odata.
Nu văd vreo diferență sesizabilă. iPhone 4 și iPad2, update OTA. Depinde de la o zi la alta cum îl folosesc.
Ați închis la loc bluștuțu după update, nu ? Că de la o vreme încoace după fiecare update rămâne activat.
Daca se incalzeste incarcatorul sau / si bateria inlauntrul telefonului, atunci trebuie curatat atent cu spray de curatare contactele, atat de la mufa tata a incarcatorului, cat si mufa mama a telefonului. Orice particula de jeg pe contacte, creste rezistenta si duce la incalzire.
Are cineva, vreodata, timp sa curete contactele mufelor incarcatorului inainte de incarcare? Sunt convins ca nu asta e problema mai ales ca se incalzeste numai cand folosesc datele mobile. Merci oricum!
Am o mica/mare problema… iPhone 5C, nou nout… nici o luna nu are. iOS 7.1.1. Pana ieri nicio problema cu bateria.
De ieri ceva papa baterie si usage. Adica iPhone in standby 30 min… are 5 min usage desi nu l-am folosit deloc deloc. Am verificat si la fiecare 30 de min are un usage in plus de 3-5 minute desi telefonul nu e utilizat si toate aplicatiile sunt inchise. Toate cele sunt oprite (push, background etc).
Nu am instalat nicio aplicatie noua, n-am schimbat nimic in setari… Am incercat reset… la fel… Imi ramane sa-i dau restore si set as new dar pe bune daca imi dau seama de la ce se trage problema…