Si uite asa s-a adeverit una din legendele urbane conform careia 700 si ceva de mii de catridge-uri cu jocul “E.T.” au fost ingropate pentru a sterge un capitol urat din istoria gaming-ului. Jocul in cauza este considerat de marea majoritate a comunitatii mondiale de gameri, ca fiind cel mai prost joc din istorie si printre factorii care au dus la caderea pietei de jocuri din anii ‘80.
L-am jucat pe o consola Atari acum cativa ani in original, si credeti-ma cand va spun ca dupa cateva minute de joc, am fost la un pas de a arunca pe geam cartridge-ul. Daca vreti sa va amuzati/enervati, incercati-l cateva minute pe un emulator. http://www.usatoday.com/story/tech/2014/04/26/diggers-find-ataris-et-games-in-landfill/8232609/
Acum sa vezi… Dupa ce ca e un joc sub orice critica pe care lumea totusi il pastreaza in colectii tocmai din cauza ca este asa de rau si destul de rar, acum te pomenesti ca va fi suprasaturata piata de ele.
Cauta sa il vezi pe un emulator. Parca Stella ii zicea la emulatorul de Atari 2600 daca mai tin eu bine. O sa iti treaca repede. Si eu sunt amator de chestii vintage si retro, dar asta depaseste orice limita.