Recuperera poze
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.08.12

Buna ziua! Incercand sa fac update pt ultima versiune de soft 7.1.1, iphonul meu a cedat. In sensul ca a stat foarte mult sa se deschida si cand a reusit, mi-a cerut sa-l conectez la iTunes. Cunosteam eroarea caci am avut-o si la ipod si mi-am pus mainile in cap, stiind ce va urma: tot ce aveam in telefon s-a sters..inclusiv cei 5GB de poze..Ultimul back-up il facusem prin decembrie, deci n-as avea cum sa le recuperez cele din ianuarie pana acum 2 zile. Acum, caut cu disperare o metoda de recuperare a pozelor! Multumesc!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Floresti,Cluj-Napoca
Macuser din: 07.05.12
pinky23 - 28 Aprilie 2014 08:48 AM

Buna ziua! Incercand sa fac update pt ultima versiune de soft 7.1.1, iphonul meu a cedat. In sensul ca a stat foarte mult sa se deschida si cand a reusit, mi-a cerut sa-l conectez la iTunes. Cunosteam eroarea caci am avut-o si la ipod si mi-am pus mainile in cap, stiind ce va urma: tot ce aveam in telefon s-a sters..inclusiv cei 5GB de poze..Ultimul back-up il facusem prin decembrie, deci n-as avea cum sa le recuperez cele din ianuarie pana acum 2 zile. Acum, caut cu disperare o metoda de recuperare a pozelor! Multumesc!!!

Despre ce iphone e vorba?

Semnătură 

 Macbook Pro 13” early 2011 i7/2.8Ghz/8G RAM/128G SSD + 500G HDD
 iPhone 6 64G
 Time Capsule reconditionat at 1st Generation
 MacMini i5 2.3Ghz/8G RAM / 128G SSD+ 500G SSHD
 38mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 30.12.10

Am pățit și eu la fel ca tine, cu telefonul soției (iPhone4) :( Pe al meu iPhone 5 și pe iPad 4 no problem at all.
I-am făcut restore din iTunes (aveam back-up în iCloud), a fost singura variantă posibilă după 3 ore de săpat pe net.
Pozele s-au dus toate, am găsit ceva softuri care cică ar putea recupera câte ceva, dar trebuie să îl pui în DFU mode etc. etc. si sincer mi-e cam teamă să nu îl bușesc.
Dacă este vreo variantă verificată, mă interesează și pe mine.
Soția m-a făcut cu ou și oțet, erau poze și mai ales filmulețe cu ăsta micu de la lecția deschisă la Grădi :(
Știu, știu, trebuia back-up înainte ș.a.m.d….dar mi se pare stupid să nu îmi pot accesa photostream-ul.
Am un singur Mac, iar în iPhoto îmi apar pozele din photostream-ul meu, dar ale soției nu am unde să le văd decât de pe telefonul ei; i-ai dat restore, pa!
E stupid ! Doar pozele sunt în Cloud, nu doar local pe telefon !
E clar, va trebui să le urc pe Flickr.

Semnătură 

iPhone 6 Space Gray, 16 GB
iPad (4th) WiFi+Cellular
Macbook Pro Retina 13,3”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Uite acilea !

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 30.12.10

Povești…i-am făcut restore from iCloud backup și mi-a pus absolut tot cum era înainte, mai puțin pozele.
Mai târziu am realizat că erau mai vechi de 30 de zile cât sunt stocate în Photostream…cineva stă să calculeze…

Semnătură 

iPhone 6 Space Gray, 16 GB
iPad (4th) WiFi+Cellular
Macbook Pro Retina 13,3”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.08.12

m-am consolat k le-am pierdut si gata..:(

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

incearca iphonebackupextractor poate reusesti sa gasesti ceva prin backupul local (daca ai)—macar niste thumbs ceva