Salut, am si eu o mare problema de care nu stiu cum sa scap. Am bagat un SSD in Imac-ul meu 21.5 mid 2011. Am scos hdd-ul de 500GB care incepuse sa dea semne de moarte si i-am bagat un kingston de 120Gb SSD. Toate bune pana aici. Am instalat 10.9.2. si am incercat sa fac windowsul cu BOOTCAMP. Pe hdd-ul vechi am avut LION si am avut windowsul pe bootcamp bagat, pe el de fapt lucram in cea mai mare parte. Acum insa nu mai reusesc. Am incercat toate variantele posibile si imposibile, cu bootcamp DVD, bootcamp USB, rEFIt USB, etc… singura varianta care ar merge cat de cat ar fi creearea unui USB cu bootcamp cu imaginea windows 8.1 dar care se poticneste. In momentul in care booteaza dupa creearea partitiei, mesajul dat este: ori ca nu exista sistem sa apas orice key, sau este un ecran negru cu un cursor in stanga sus care blinkane, fara alte posibilitati. Spuneam ca 8.1 ar merge, in felul urmator: fac partita cu bootcamp, la restart potnesc cu rEFIt si aleg USB-ul, merge pana la instalarea pe partitia care insa nu este cea dorita de Windows. Windowsul 7 nu are nici o incercare de a face ceva. El ar buta cu ALT apasat si selectat DVD, dar apare acest ecran negru, invarte DVD-ul cateva zeci de secunde, dupa care nici nu mai invarte DVD-ul.
Vreo idee?