Eu zic (miaun) că pagina asta de înmormîntare ar trebui urgent făcută mai optimistă, mai colorată, mai de viitor un pic. Orice. Parcul Carol, de exemplu. Pizzeria e trattoria «La Nave» oppure qualcuno simile.
[ Modificat: 19 Februarie 2007 11:27 PM de Administrator ]
Eu zic (miaun) că pagina asta de înmormîntare ar trebui urgent făcută mai optimistă, mai colorată, mai de viitor un pic. Orice. Parcul Carol, de exemplu. Pizzeria e trattoria «La Nave» oppure qualcuno simile.
Ce parc musiu ?!?!? Pe frigu’ asta ?!?!
Mai bine asta ... “Antonio .... fa caldo !!!”
[ Modificat: 19 Februarie 2007 09:10 AM de Administrator ]
Sincer să fiu, după cît ai făcut pe deșteptu’, m-așteptam la o sugestie mai sexy, soția mea, cu care am 3 copii, arată mai bine, la 45 de ani și după 3 nașteri. Mă rog, sînt gusturi și gusturi.
[ Modificat: 19 Februarie 2007 09:11 AM de Administrator ]
niste poze de la intalniri aruncate in pagina poate ar merge. sau logoul in mijloc cu niste lumini in spate cum era apple in perioada cu iPhone
dar nu sunt de acord cu tine, pagina arata foarte bine asa cu negru. logoul e f tare si sta mai bine decat pe alb.
niste poze de la intalniri aruncate in pagina poate ar merge. sau logoul in mijloc cu niste lumini in spate cum era apple in perioada cu iPhone
dar nu sunt de acord cu tine, pagina arata foarte bine asa cu negru. logoul e f tare si sta mai bine decat pe alb.
Logo-ul îmi place tare mult, nu de logo era vorba, ci de negrul ăla de înmormîntare. Nu am zis nici că trebuie să fie fond alb, ci ceva frumos, orice, fie și poza unui mac vechi, de ex. Classic cu ecranu de 8 inci.
Sincer să fiu, după cît ai făcut pe deșteptu’, m-așteptam la o sugestie mai sexy, soția mea, cu care am 3 copii, arată mai bine, la 45 de ani și după 3 nașteri. Mă rog, sînt gusturi și gusturi.
Dom’ profesor, mai usor ca iar o dati in “freestyle”.
Daca nu ati inteles “parabola” ( sau hiperbola ... dvs stiti mai bine ) cu citatul din reclama Icetea de la Nestle, nu “va mai aruncati”. Povestea cu sotia ... asa o fi, dvs stiti mai bine. Monica Belucci este “ciatata” in acea reclama impreuna cu toata atmosfera din filmul Malena al lui Giuseppe Tornatore. Daca nu l-ati vazut, ati pierdut un film bun.
Eu nu ma bag la concurs ca-s sunetist si nu ma pricep :D Dar am o curiozitate: designul castigator va fi platit sau “credits” sunt mai mult decat satisfacatoare ptr autor?
iar creatorul său va fi creditat (cu numele și link către un site propriu) pe toată durata folosirii acestui design și va avea dreptul să îl prezinte în protofoliul propriu.