Ce s-a intamplat cu site-ul?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

Ce s-a intamplat cu site-ul din data de 29 pana acum pe 5?

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Probabil in concediu,gratare,etc. smile Sa speram ca nu a fost internat in spital.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

Pacat ca nu facem ceva sa il mutam pe un hosting mai profesionist eventual un IPB/vBulletin. Arhivam toate discutiile, mutam chiar si manual baza de date de useri in vB/IPB si aia e. Odata si odata tot trebuie facuta trecerea.

Ca hosting trebuie ori Litespeed ori o combinatie de Percona (sau MariaDB) cu Nginx/PHP5-FPM, ceva cat mai minimalist.
Usor de zis greu de facut, dar impreuna poate poate smile

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

smile
ba avem un hosting profesionist - mulțumim MadNet - dar serverul pe care îl avem e destul de bătrâior și mai dă rateuri…
pentru că site-ul era picat, nu am putut decât să vă anunțăm pe pagina de FB, bineînțeles, doar aceia care au putut să fie prieteni cu noi au aflat smile
mulțumim lui Budha pentru depanare, userului hbogdan pentru oferta făcută, și celor care au ales, pe lângă intențiile bune, să redirecționeze 2% către asociație smile

așa cum v-am anunțat, în urma solicitării din 2008 (!!!) am reușit să găsim un programator cu care să lucrăm la o variantă îmbunătățită a site-ului - curând, va sosi și timpul ei

până atunci, încercăm să mai tragem de server, să sperăm cu nu pică în perioada în care toți oamenii pricepuți nu sunt acasă, și mai ales încercăm să ne păstrăm independența economică într-o lume care are din ce în ce mai puțin de oferit…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

Stiu ca aveti hardware-ul si net de la MadNet, totul e foarte ok !
Eu ma refeream la OS si engine, la scriptul de forum care astea sunt..cele care trag in jos, totusi daca pot ajuta cu ceva, doar sa spuneti smile

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Hardware-ul actual este un XServe G4 primul model - ce tocmai a implinit 12 ani. Lucram la hartiile de pensionare pentru el smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
psergiu - 06 Mai 2014 04:16 PM

Hardware-ul actual este un XServe G4 primul model - ce tocmai a implinit 12 ani. Lucram la hartiile de pensionare pentru el :)

Cand s-o pensiona, poate il iau eu :P Ca este pacat sa ajunga la ghena..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

M-am oferit si eu acum cateva luni sa il inlocuim cu un G5. Fac eu pe draq in patru si poate bagam un macmini server in locul lui cat de curand.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.