Oras obligatoriu in anunturi de vanzare.
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

M-am saturat sa vad anunturi de vanzare fara sa fie mentionat orasul. Majoritatea prefera sa testeze produsul personal, in consecinta trebuie ca vanzatorul sa fie in acelasi oras. De ce nu avem o regula care impune mentiunea orasului in anuntul de vanzare sau schimb?
Unii au la profil orasul dar sunt extrem de putini cei care isi completeaza profilul si cu localitatea.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cred ca se poate presupune linistit ca cine nu-si trece locatia, e din Bucuresti, l’ombelico del mondo.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
Fotograful Anonim - 12 Mai 2014 06:57 AM

M-am saturat sa vad anunturi de vanzare fara sa fie mentionat orasul. Majoritatea prefera sa testeze produsul personal, in consecinta trebuie ca vanzatorul sa fie in acelasi oras. De ce nu avem o regula care impune mentiunea orasului in anuntul de vanzare sau schimb?
Unii au la profil orasul dar sunt extrem de putini cei care isi completeaza profilul si cu localitatea.

si pretul..

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Nu e asa. De asta ma si plang. Trimit PM ca sa aflu dupa ca nu e din Bucuresti si ca saracul a uitat sa treaca orasul.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă nu trece orașul și prețul, poate nu vrea să vândă...
se dă mare smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Ba nu! Bănățenii să nu treacă orașul, că ei îs fruncea.

altero - 12 Mai 2014 07:51 AM

Cred ca se poate presupune linistit ca cine nu-si trece locatia, e din Bucuresti, l’ombelico del mondo.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Întreb și io, iată-șe:

Pe unde iaște orașul Dămăroaia?

smile

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu-i oraș... e altceva, o stare de spirit wink
tre’ să vezi și apoi o să crezi

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.09.06

Lasand la o partea filosofia din ce in ce mai des intalnita pe forum (cica excesele dauneaza…) observ un lucru care incepe sa lipseasca…si anume bunul simt.
Nu pot concepe/accepta ca atunci cand vinzi un produs sa nu mentionezi nicaieri…PRETUL!

...sau poate toti au adoptat strategia din ultimele reclame Vodafone? smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
SamGold - 07 Iunie 2014 08:03 PM

Lasand la o partea filosofia din ce in ce mai des intalnita pe forum (cica excesele dauneaza…) observ un lucru care incepe sa lipseasca…si anume bunul simt.
Nu pot concepe/accepta ca atunci cand vinzi un produs sa nu mentionezi nicaieri…PRETUL!

...sau poate toti au adoptat strategia din ultimele reclame Vodafone? smile

Pana la urma e un forum si nu un site de vanzari, fiecare pune datele pe care le vrea in postul sau, pe cine intereseaza cu adevarat sa faca bine sa intrebe.  wink
Si apropo, am vazut ca vinzi un iphone dar nu ai pus pretul, e de neconceput asa ceva!  LOL

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Raspunsul tau…face parte din categoria enumerata de mine mai sus…
E un forum pentru o “nisa” din RO; de ce sa ma documentez aici si sa cumpar de pe okazii ca p-urma sa vin tot aici sa ma plang ca am luat teapa?
Probabil ca tu asa percepi lucrurile; eu pe de alta parte sunt de alta parere…
Cat despre sa faca bine sa intrebe…de ce sa stau sa pierd timp sa sun (nu enumar cazurile in care la numarul de telefon mentionat nu raspunde nimeni…deh, nu trebuie sa facultate ca sa iti dai seama ca nu e bine sa-ti pui numarul personal “pa net”) cand pot sa am toate datele in anunt (bun-simt…)?

Dar vorba cuiva…oamenii nu mai gandesc; asculta/citesc doar ca sa raspunda…nu sa si inteleaga smile

Cat despre asa zisa “ciunga ieftina pa net” pe care incerci sa o faci…tot cineva zicea “iti poti da seama de o persoana dupa lucrurile care-l fac sa rada”.
Si ca sa poti dormi linistit: am dat copy-paste din alt loc si nu am copiat si pretul, care era ultimul.

In rest, nu pot sa-ti doresc decat sa-ti arda buza de ceva si sa nu-i poti afla pretul (din diverse motive…); poate atunci vei intelege.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Pune-te in locul oamenilor pe care ii judeci inainte s-o faci, nu te-ai gandit ca poate si altii au patit-o cu copy-paste la faza cu anunturile?
Suntem totusi intr-un forum care nu are butonul de editare, asa ca m-as gandii de 3 ori inainte sa acuz pe aici de bun simt sau seriozitate, pe niste oameni care nu isi pot corecta postarile. wink

Semnătură 

iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
SamGold - 07 Iunie 2014 09:27 PM

Cat despre asa zisa “ciunga ieftina pa net” pe care incerci sa o faci…tot cineva zicea “iti poti da seama de o persoana dupa lucrurile care-l fac sa rada”.

Cred ca esti alergic la sarcasm, keep calm men LOL

Si ca sa revin la subiectul topicului:
Da, si eu sunt de parere ca informatiile utilizatorului si in particular localitatea in care se afla, ne ajuta pe toti in momentul in care vrem sa intram in contact cu acel membru

Semnătură 

iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Eu cred ca tu esti un pusti care n-are ce face…altfel nu-mi explic o postare la 08 June 2014 12:54 AM si alta la 08 June 2014 01:11 AM…

Omule, intelege: lipsa pretului si a localitatii este lipsa de bun simt (a se citi NESIMTIRE!) la adresa cumparatorului.
Lasa filosofia ieftina; daca omiti ceva dintr-un anunt se procedeaza in felul urmator: PM la un MOD/Admin pentru a modifica anuntul (asta-i primul lucru pe care ti-l dicteaza bunul simt).

Am inteles, iti place sa fii gica-contra (te inteleg, e o boala des intalnita in societate) dar nu incerca sa-mi spui ca un mar e de fapt para!

Iti urez succes in continuare, eu nu-mi permit luxul pe care ti-l permiti tu: timpul.

Cine administreaza forumul poate analiza si lua o decizie…treaba utilizatorului e doar de a sugera.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

E greu de spus/definit ce e aia nesimtire, alergie, filosofie, si oricum nu aici e locul potrivit.

Nu putem obliga pe nimeni sa-si treaca locatia; daca nu vede el insusi avantajele, asta e.
La fel si cu pretul: daca un vanzator nu trece pretul pe care-l cere, atunci ori nu vrea sa vanda (se da mare, vorba dacului), ori zice ca e nepretuit (ca in vitrinele cu produse de lux).

As inchide topicul asta, dar cred ca SamGold si bogdi_N au inteles ce zic printre randuri smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Dupa cum am spus mai sus, e un froum nu un site de vanzari, intru aici sa ma documentez despre produsele apple, nu sa fac cumparaturi.
Ca am mai cumparat de la alti membrii a fost pur si simplu din intamplare, cand doresc cu adevarat sa fac shopping stiu pe ce site-uri sa intru raspberry

Semnătură 

iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie: