Display spart iMac late 2013 27”
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

Well, mi-a facut-o ! Cine ? Dusmanul domne..

Pe scurt, iubita mea are o pisica. Bai, nu ma suporta ! De cand s-a mutat si iubita dar si pisica in casa, nici cainele nici eu nu mai avem liniste.
Haz de necaz ieri pisica mi-a trantit iMac-ul si display-ul s-a spart si se vede alb total cu dungi.
Sa fac crize ? Nu ...
Sa arunc pisica pe geam ? Posibil.

Totusi, lasand gluma la o parte, stiti unde gasesc un display ieftin pt iMac-ul meu ?
Am dat un email la un service si mi-a dat preturi de ..mai bine arunci iMac-ul.

Solutii inafara sa leg monitorul la iMac si sa-l folosesc asa ? Ca prefer sa il arunc iar.

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Fa-i felul pisicii.
Cauta pe ebay ceva, dar sunt destul de scumpe display-urile, mai ales ca ai versiunea de 27’
Ai un noroc incredibil cu pisica aia. Ti-a facut o mare gaura in buzunar.. grija mare cu ce va face pe viitor.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Punk - 14 Mai 2014 06:38 AM

Fa-i felul pisicii.
Cauta pe ebay ceva, dar sunt destul de scumpe display-urile, mai ales ca ai versiunea de 27’
Ai un noroc incredibil cu pisica aia. Ti-a facut o mare gaura in buzunar.. grija mare cu ce va face pe viitor.

Pe ebay.co.uk nimic. In SUA nici nu ma gandesc sa caut ca ajung la preturi mai mari decat imi cer resellerii nostri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Chiar ieri am citit un post de al tau in care ziceai ca ti-ai luat iMac-ul si speri sa nu se intample nimic cu el. smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
hamilton - 14 Mai 2014 09:13 AM

Chiar ieri am citit un post de al tau in care ziceai ca ti-ai luat iMac-ul si speri sa nu se intample nimic cu el. smile

Cineva acolo sus ma iubeste. Pisica sigur nu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In alta ordine de ideei, am citit pe aici ca este ceva service bun in Cluj. Incearca acolo daca nu vrei Noumax & iStyle.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
hamilton - 14 Mai 2014 09:29 AM

In alta ordine de ideei, am citit pe aici ca este ceva service bun in Cluj. Incearca acolo daca nu vrei Noumax & iStyle.

I-am dat un mesaj lui dany, care am inteles ca are service-ul de acolo.
Totusi, de montat pot sa-l montez si eu fara nicio problema. De display sa fac rost.

La iStyle 2900 lei cu TVA si le dau display-ul vechi.
Noumax o sa dau o fuga pe la ei sa discut, poate rezolv ceva, mereu au fost punctul cheie pentru idevice-urile mele, poate reusesc sa ma ajute si acum.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Noumax is mai de treaba sa zic asa.

Exemplu :
In 2008 mi-am luat un Al. Macbook Unibody la care carcasa s-a semi-indoit cand l-am scapat pe scari. Le-am scris celor de la Noumax & iStyle despre o carcasa noua.
Pe langa faptul ca iStyle mi-a cerut un pret mai mare si au estimat timpul de reparatie cu cateva zile in plus, cei de la Noumax au fost mult mai amabili. Le-am zis celor 2 firme ca pastram legatura.
Dupa 2 luni, primesc un telefon de la Noumax si imi zic ca acum (atunci) pot sa imi schimbe carcasa mai ieftin. iStyle nu a mai zis nimic.
Culmea, 90% din produsele mele sunt cumparate de la iStyle. De la Noumax am doar un AirPort Extreme si un Macbook vechi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
hamilton - 14 Mai 2014 09:59 AM

Noumax is mai de treaba sa zic asa.

Exemplu :
In 2008 mi-am luat un Al. Macbook Unibody la care carcasa s-a semi-indoit cand l-am scapat pe scari. Le-am scris celor de la Noumax & iStyle despre o carcasa noua.
Pe langa faptul ca iStyle mi-a cerut un pret mai mare si au estimat timpul de reparatie cu cateva zile in plus, cei de la Noumax au fost mult mai amabili. Le-am zis celor 2 firme ca pastram legatura.
Dupa 2 luni, primesc un telefon de la Noumax si imi zic ca acum (atunci) pot sa imi schimbe carcasa mai ieftin. iStyle nu a mai zis nimic.
Culmea, 90% din produsele mele sunt cumparate de la iStyle. De la Noumax am doar un AirPort Extreme si un Macbook vechi.

De la iStyle am un Airport Express (cel nou) si niste accesorii de cand au bagat oferta cu -80%.
La Noumax insa, e alta poveste. Am inceput colaborarea cu ei inca din 2008 (cred) cand am avut primul Macbook White (2007 plastic), si avea crapata carcasa.
Cei de la Noumax mi-au spus de “replacement” si ca e free si de atunci merg an de an aproximativ la ei.
Ba cu mac-ul unui prieten, ba cu un iPhone, ba ca retina-ul meu a avut probleme cu display-ul (stiti problemele cu panel-urile LG). De fiecare data am fost multumit.
Cumparaturile le fac anual pe firma la care lucrez, gen 2-3 iMac-uri, accesorii .. de fiecare data nicio problema.

Sper sa reusesc sa apelez la ei si anul acesta. Le dau chiar si pisica daca mi-l repara ieftin smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Lasa-ma sa ghicesc ce a facut mata: a vrut sa sara pe iMac si l-a rasturnat…
Noi, preventiv, am fixat talpa IMac-ului de birou cu un fel de plastelina de la UHU, cand am vazut ca si vietatea noastra vrea sa sara pe IMac; A sarit o data, dar a ramas agatata de IMac, dar nu l-a rasturnat.
Pana la urma, cine nu mananca unghiuta nu primeste ochisor…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 
macold - 14 Mai 2014 01:11 PM

Lasa-ma sa ghicesc ce a facut mata: a vrut sa sara pe iMac si l-a rasturnat…
Noi, preventiv, am fixat talpa IMac-ului de birou cu un fel de plastelina de la UHU, cand am vazut ca si vietatea noastra vrea sa sara pe IMac; A sarit o data, dar a ramas agatata de IMac, dar nu l-a rasturnat.
Pana la urma, cine nu mananca unghiuta nu primeste ochisor…

Iubesc animalele si ele ma iubesc pe mine, insa cu matza asta (Cookie) nu ma pot intelege. Defapt nici cainele meu Ares, un chow chow extrem de linistit si de lenes, nu poate de ea.
Eu zic ca o sa lipesc matza de frigider, o sa iau o banda dubla adeziva 3M industriala sa stiu ca tine. Oricum, depinde, daca cei de la Noumax imi repara repede si ieftin iMac-ul, o fac mascota Noumax.

Sa speram ca nu strica ceva acum si pe acolo ca ma injura sute de utilizatori de aici dupa-aia smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

Am doi motani si doua pisici….insa le-am avertizat ca, sus la mine - in camera, se afla un leu care, daca nu sunt cuminti, le va păpa.

Le-am rezolvat cu un jandarm pe cinste: pekinez - sterge cu ele pe jos, desi e mai mic in talie ca ele.

Iti doresc bafta maxima cu NouMax.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G