Pret corect mac mini 2009 240gb ssd 8gb Ram
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Am o cunoștință care dorește sa îmi vândă jucăria, dar nu stiu sincer cam cât ar valora. El mi a zis ca vrea sa il dea cu totul, deci cu ssd si 8gb Ram. Nu stiu ce marca e ssd, daca e rapid, bun, prost etc. Gol-golut, doar cu 4gb si un HDD normal, îmi cere undeva la 1000 RON. Cum vi se pare prețul pt unul naked, si care ar fi prețul pt cel tunat?

Referitor mac mini 2009, au existat probleme, sunt fiabile ??

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
pitagora - 14 Mai 2014 03:42 PM

Am o cunoștință care dorește sa îmi vândă jucăria, dar nu stiu sincer cam cât ar valora. El mi a zis ca vrea sa il dea cu totul, deci cu ssd si 8gb Ram. Nu stiu ce marca e ssd, daca e rapid, bun, prost etc. Gol-golut, doar cu 4gb si un HDD normal, îmi cere undeva la 1000 RON. Cum vi se pare prețul pt unul naked, si care ar fi prețul pt cel tunat?

http://www.mac2sell.net

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Mi se par jignitor de subapreciator algoritmul de calcul

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12
pitagora - 14 Mai 2014 03:42 PM

Da-ne mai multe detalii tehnice (procesor si hdd) daca vrei sa ne dam cu parerea despre pretul corect.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Procesor 2.6 si hard 120hhd( dar in principiu, a zis ca vrea sa il dea cu ssd)