Calatoreste in siguranta
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Am instalat aceasta aplicatie lansata cu mare tam tam in urma cu doua zile.
Este inutilizabila si dupa cum am citit pe forumuri, toti cei ce au instalat-o au aceeasi surpriza, adica se trezesc imediat dupa lansare, in fata unui display negru.
Stie cineva care este problema?
Mentionez ca situatia este prezenta indiferent de modelul de iPhone folosit

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

E o aplicatie prin care Serviciul Roman de Externe te urmareste pe unde umbli tu….securitatea isi face treaba si se adapteaza si ea la tehnologie…:D
O poti face linistit pe Google toate asta….fara sa-ti introduci datele si se urmareasca pe GPS pe unde bananai!

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Bun, asa este dar pe mne ma intereseaza daca aplicatia asta care a costat 10000 euro (asa se lauda MAE cu COrlatean in frunte), functioneaza.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

Inclin sa cred ca la cata publicitate a avut zilele acestea, chiar si acum a fost la iLikeIT….s-au blocat servarele!

Probabil e o chestiune de moment ... in romanica e weekend la bugetari si abia de luni incolo se rezolva problemele.:D

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

La mine functioneaza. La push notifications rar dau accept, iar la locatie am considerat ca n-au nevoie de ea asa ca nu i-am dat nici ei. O aplicatie inutila, ce facem ne apucam sa aducem toate siteurile in interiorul unei aplicatii?

Semnătură 

Mcintoshing…

‹‹ Quick Reminders      tika piga free game ››