Urat din partea lor. Mi se pare corect tot ce au scris oamenii nemultumiti. In primul rand, nu pot intelege cum poate cineva sa faca un concurs “oficial” pe Facebook-ul. Inteleg ca ei asa vroiau sa isi fac reclama si sa devina mai populari pe Facebook, insa (din prostie sau nestiinta) nu s-au gandit ca exista peste tot pe internet site-uri unde poti comanda “like-uri” de la straini si e clar ca apar oameni care vor trisa. Si mai rau e ca nu vor sa recunoasca prostia facuta de ei.
La fel s-a intamplat acum doi ani la o firma mare de electronice in Germania. Si ei au organizat un concurs asemanator pe Facebook si dupa scurt timp au observat ca lucrurile de pe Facebook pot fi usor manipulate, dar ei au reactionat corect si imediat au anuntat ca din motive obiective concursul se inchide si se organizeaza din nou in alta forma. Si-au cerut scuze si si-au asumat “greseala”, cu argumente. Apoi au reorganizat concursul pe propria lor pagina de internet, unde nu se mai putea trisa.
Aici la iStyle cel mai urat lucru posibil mi se pare ca in loc sa isi recunoasca si ei greseala, ei tot isi curata wall-ul de pe Facebook de comentariile negative. Chiar daca au acordat deja premiul, macar sa recunoasca greseala si sa isi ceara scuze de la ceilalti participanti “fraieriti”. Normal cei care triseaza ar trebui descalificati de la concurs… Asta deja ma duce la banuieli, ca poate era stabilit de la inceput ca doamna respectiva trebuie sa iasa castigatoare…
Nu inteleg revolta voastra. A fost un concurs, prost facut, insa au dat premiul castigatorului de drept. Ca a trisat e alta treaba, dar el a adus cele mai multe like-uri. Cred ca era destul de dificil sa gaseasca utilizatorii din romania/ cluj care au dat like.
Si atunci de ce au organizat concursul? Ca sa arate ca au bani sa dea moka un air? Nu ca sa afle mai multa lume de produsele lor? In mod normal ar fi trebuit sa elimine concurentul care era cu mult peste cei din jur, care nu au cumparat like-uri - era dubios, ce mai! Cat despre asumarea greselii, no chance! Ati vazut vreo companie din RO sa faca asta? Poate doar L…l cand au avut un scandal cu mielul importat din Bulgaria si care au decis, desi nu prezenta pericol pentru consum, sa retraga intreaga cantitate de la vanzare. Deh, tot o companie germana, care is respecta clientii, nu-i asa? Ira despre stergerea comentariilor negative de pe wall - no comment! Totul trebuie sa fie cat mai roz, nu-i asa?
Nu stiu cand, la inceput sau la sfarsit, cert este ca eu cand am trecut pe langa el nu avea codita.
In alta ordine de idei, ieri am trecut pe acolo si cred ca a fost o miscare foarte buna sa fie mutat “in rond”, vor intra mai multi oameni in magazin cel putin de curiozitate.