Fumos, elegant, cât de cât…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

http://www.stiridecluj.ro/economic/istyle-cluj-magazinul-apple-de-la-cluj-s-a-lansat-cu-un-scandal-pe-facebook

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Urat din partea lor. Mi se pare corect tot ce au scris oamenii nemultumiti. In primul rand, nu pot intelege cum poate cineva sa faca un concurs “oficial” pe Facebook-ul. Inteleg ca ei asa vroiau sa isi fac reclama si sa devina mai populari pe Facebook, insa (din prostie sau nestiinta) nu s-au gandit ca exista peste tot pe internet site-uri unde poti comanda “like-uri” de la straini si e clar ca apar oameni care vor trisa. Si mai rau e ca nu vor sa recunoasca prostia facuta de ei.

La fel s-a intamplat acum doi ani la o firma mare de electronice in Germania. Si ei au organizat un concurs asemanator pe Facebook si dupa scurt timp au observat ca lucrurile de pe Facebook pot fi usor manipulate, dar ei au reactionat corect si imediat au anuntat ca din motive obiective concursul se inchide si se organizeaza din nou in alta forma. Si-au cerut scuze si si-au asumat “greseala”, cu argumente. Apoi au reorganizat concursul pe propria lor pagina de internet, unde nu se mai putea trisa.

Aici la iStyle cel mai urat lucru posibil mi se pare ca in loc sa isi recunoasca si ei greseala, ei tot isi curata wall-ul de pe Facebook de comentariile negative. Chiar daca au acordat deja premiul, macar sa recunoasca greseala si sa isi ceara scuze de la ceilalti participanti “fraieriti”. Normal cei care triseaza ar trebui descalificati de la concurs… Asta deja ma duce la banuieli, ca poate era stabilit de la inceput ca doamna respectiva trebuie sa iasa castigatoare…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

Si-au dat arama pe fata carbele astea de la iStyle RUSINE….deja mi-e greata si lehamite de ei!!!

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
mariuscbn - 18 Mai 2014 10:30 AM

Si-au dat arama pe fata *scarbele astea de la iStyle RUSINE….deja mi-e greata si lehamite de ei!!!

Deja simt nevoia butonului Edit….:D

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE

-In-Ear Headphones

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

Nu inteleg revolta voastra. A fost un concurs, prost facut, insa au dat premiul castigatorului de drept. Ca a trisat e alta treaba, dar el a adus cele mai multe like-uri. Cred ca era destul de dificil sa gaseasca utilizatorii din romania/ cluj care au dat like.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Si atunci de ce au organizat concursul? Ca sa arate ca au bani sa dea moka un air? Nu ca sa afle mai multa lume de produsele lor? In mod normal ar fi trebuit sa elimine concurentul care era cu mult peste cei din jur, care nu au cumparat like-uri - era dubios, ce mai! Cat despre asumarea greselii, no chance! Ati vazut vreo companie din RO sa faca asta? Poate doar L…l cand au avut un scandal cu mielul importat din Bulgaria si care au decis, desi nu prezenta pericol pentru consum, sa retraga intreaga cantitate de la vanzare. Deh, tot o companie germana, care is respecta clientii, nu-i asa? Ira despre stergerea comentariilor negative de pe wall - no comment! Totul trebuie sa fie cat mai roz, nu-i asa?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
amenono - 18 Mai 2014 09:19 AM

http://www.stiridecluj.ro/economic/istyle-cluj-magazinul-apple-de-la-cluj-s-a-lansat-cu-un-scandal-pe-facebook

Clasic.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

Deci toti par sa fie pe spate de la istyle. Nu tu raspunsuri, comentarii, nimic. Daca vine banu, ce mai conteaza?

Un exemplu elocvent de profesionalism, atasat.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cercul l-am adaugat eu, nu va speriati. Sigur nu au observat nimic, erau prea ocupati de concursuri si de faima.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.04.13

Daca o reclama nu o pot face ,ma intreb ce mult le pasa de oamenii care cumpara de la ei ?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Parca scandalul cu concursul de acuma este o gafa noua din seria iStyle, dupa reclamele din WC:

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/45355/

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Chiar daca a costat mult mai mult
decat cel realizat de mine in 2007,
magazinul este frumos si aerisit.

Nu am stat mai mult de 5 minute inauntru,
nu am asteptat nici la pungile cu cadouri.

Era bine daca nu ar fi intarziat 1h40m cu deschiderea,
si nu ar fi angajat acel staroste care sa mane publicul inside.

Eu ma simt dator sa-i felicit pentru realizare

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
szhoul - 18 Mai 2014 07:15 PM

Deci toti par sa fie pe spate de la istyle. Nu tu raspunsuri, comentarii, nimic. Daca vine banu, ce mai conteaza?

Un exemplu elocvent de profesionalism, atasat.

Sigla a fost bună la început!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
amenono - 21 Mai 2014 05:43 AM

Sigla a fost bună la început!

Nu stiu cand, la inceput sau la sfarsit, cert este ca eu cand am trecut pe langa el nu avea codita.

In alta ordine de idei, ieri am trecut pe acolo si cred ca a fost o miscare foarte buna sa fie mutat “in rond”, vor intra mai multi oameni in magazin cel putin de curiozitate.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

edit: “din curiozitate”. tastatura nu a baut cafeaua de dimineata.

Tot raul spre bine, si reclama proasta este reclama, cand intri in noul magazin mai ca uiti ce s-a intamplat. Mie imi place.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member

Un articol interesant….oare o fi apelat la aceasta metoda!?

http://aurasmihai.ro/2014/05/cum-faci-rost-de-mii-de-fani-pe-facebook-doar-4-luni-metoda-tony-poptamas/?fb_action_ids=520064064786739&fb_action_types=og.likes

Semnătură 

-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE

-In-Ear Headphones