4 din 5
4
Nu ma descurc cu OS X!!!!!
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

pe maverics dispare bara din finder, daca nu iti apare, in finder click “view” -> “show status bar”

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.05.14

Multumesc! Am rezolvat

Semnătură 

Iphone 7 plus, ipad pro 12,9, ipar air 2, Macbook Air 13 inch, magic mouse, apple watch 42, apple pencil, magic keyboard,

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

Ce pot sa zic,primele 3-4 zile sunt mai grele in utilizarea Mac-urilor pentru cei veniti de la windows,dupa pana le inveti toate scurtaturile parca este de 10 ori mai bun ca windows,cel putin pentru tine care lucrezi in editare text,Mac pentru asta este facut pentru ce faci tu plus ediatere video,foto,etc.Eu exact ca tine am fost,mi-am luat mac-ul fara a stii prea multe despre utilizarea lui(m-am uitat la ceva videouri pe youtube dar n-au ajutat prea mult),mi-a luat 4 zile pana sa ma invat sa-l folosesc cat de cat.In timp o sa fi foarte multumita de el si o sa spui ca si-a meritat banii.Nu o sa fi dezamagita de el.Spun din propia experienta. smile

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 02.08.15

salve
Mi-am luat un un MacBook Pro de 15” de vreo saptamana si inca le bajbai, probabil mai dureaza si la mine. smile cu toate ca nu sunt chiar urs, ma mai descurc insa mai apar intrebari.
Cum se face cu Daemon Tools, dupa ce montez imaginea, nu ar trebui sa o ia singur din loc? Vad ca am montat discul insa nu am idee, de unde trebuie sa-l accesez. Ma asteptam sa plece la dubluclick…

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

De ce DT? Majoritatea aplicatiilor pe mac vin in formatul .dmg. Un fisier cu aceasta extensie se deschide fara nicio aplicatie in plus. Odata ce ai dat dublu click se face o verificare a imaginii si apare in finder ca un CD.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Da’ discul ce are pe el?
Ai instalat soft care știe să citească discul respectiv?

Există un ghid (gratuit și cu poze) aici.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am inceput sa citesc ghidul… nu prea l-am terminat, recunosc!
Am pe acel CD un joc… la toata lumea merge, la mine probabil ca va fi ok.
Fisieruleste .dmg, in afara de Daemon Tools, mai am nevoie de inca un program ca sa mi-l citeasca?

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Îmi permit să repet ce ți-au spus alți colegi un pic mai sus:

- Deschide Finder, mergi în folderul Aplicații, găsește Daemon Tools, trage-l peste coșul de gunoi din Dock - așa se dezinstalează programe pe Mac;
- Tot din Finder, mergi în folderul unde ai fișierul dmg cu jocul, dă-i dublu click pe el.

Acel fișier dmg se deschide direct cu Finder, nu ai nevoie de nici un Daemon Tools, nu e ca la pc.
Odată deschis, îl vei regăsi “montat” ca o iconiță pe Desktop, sau în bara laterală din Finder, de acolo îi vei putea accesa conținutul.
Dacă ai un fișier .pkg, dă-i dublu click. Dacă ai direct iconița cu jocul și alături o iconiță cu folderul Aplicații, trage cu mouse-ul iconița jocului peste iconița folderului Aplicații - așa se instalează programe pe Mac.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
Rank
Newbie
Din: 

Da, am sters DT smile
totusi nu am gasit niciun fisier .pkg
am incercat sa accesez iconita jocului, din pacate primesc un mesaj care imi spune ca trebuie sa instalez jocul pe computer…
daca ma ajuta cineva cu TeamViewr, probabil ca o sa ma dumiresc si eu…  smile

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05
Maclean - 13 August 2015 06:20 PM

trage cu mouse-ul iconița jocului peste iconița folderului Aplicații - așa se instalează programe pe Mac.

Iconița cu folderul Aplicații poate să lipsească. Trebuie să existe și un fișier “ReadME”...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am facut asta, dupa care am intrat in aplicatii am deschis folderul, am dat click pe iconita si am primit urmatorul mesaj:
Call of Duty 2 cannot be runoff the DVD. Please install the game onto your hard drive.

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
Rank
Newbie
Din: 

si un print…

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Maclean - 13 August 2015 06:20 PM

trage cu mouse-ul iconița jocului peste iconița folderului Aplicații - așa se instalează programe pe Mac.

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
Rank
Newbie
Din: 

Bai nene, voi sunteti culmea…
am facut treaba asta, nu merge, dar am facut-o inainte sa postez, nu va mai prostiti aiurea…

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bai nene, tu nu vezi ca ai vrut sa deschizi jocul din dmg-ul montat pe Desktop? Asa ca nu pot decat sa-ti mai zic inca o data: trage-l peste Applications, asteapta pana termina de copiat/instalat, deschide-l de acolo.

4 din 5
4