Bai nene, voi sunteti culmea…
am facut treaba asta, nu merge, dar am facut-o inainte sa postez, nu va mai prostiti aiurea…
In screenshot se vede ca deschizi jocul din imaginea creata de .dmg
Dupa ca instalezi jocul (drag and drop in folderul applications) Intri si deschizi jocul din folderul applications si NU din .dmg
Sper sa nu ma injurati,revin si eu cu o intrebare.Cum reusesc sa copiez de pe macbook pe stick?si eu su t la fel de novice,abea am trecut pe platforma os x.Precizez ca stick ul a fost folosit pe windows..Este format ntfs.Am reusit decat de pe stick pe macbook sa copiez…
Sper sa nu ma injurati,revin si eu cu o intrebare.Cum reusesc sa copiez de pe macbook pe stick?si eu su t la fel de novice,abea am trecut pe platforma os x.Precizez ca stick ul a fost folosit pe windows..Este format ntfs.Am reusit decat de pe stick pe macbook sa copiez…
1. Citeste ghidul de mai sus, atasat de mine
2. Formateaza sticku’ ca FAT32 :) NTFS este doar read-only pe platforma Mac
neatza tuturor..si eu sunt boot in materie de Mac dar am facut schimbarea de la win 8.1 si nu imi pare rau deloc..intradevar este mult mai simplu cu mac de la instalarea programelor pana la folosirea tuturor aplicatiilor din el..nu le stiu pe toate insa pana acum sunt fascinat de el..invat in continuare cum e cu ‘terminalul’ si sper sa reusesc sa prind abilitatile pe care mac-ul mi le ofera..in concluzie citeste din toate ghidurile despre mac ,foloseste cu incredere sfaturile celor abonati aici si in curand iti vei multumi ca ai facut pasul spre Mac..P.S sper sa nu fiu off topic
lasati-ma, nu merge… daca vrea cineva sa ma ajute cu teamviewr ok…
nu vreiam neaparat sa ma joc, dar eram curios cum se instaleaza si cum se misca computerul ...
Se vede ca e luat de pe filelist, aici nu o sa te ajutam sa piratezi jocuri, vezi ce zice in “read me” si pe forumul de unde l-ai luat.
Noi ti-am explicat cum se instaleaza un program, daca te intereseaza cum se crack-uieste un joc esti pe forumul gresit