Logo “Marul Muscat”, am vazut la un stab, mai demult, pe birou lui un logo de sticla trasparenta (de marimea unu-i mar mediu) .... mi-a fost rusine sa intreb de unde il are…daca stie cineva de unde pot achizitiona si unul as ramane tare indatorat….varul Google nu m-a ajutat deloc.
E ca un glob marul (ca un mar adevarat dar muscat si cu codita aista)....nu stiu cum sa expic!
Ceva genul…https://www.flickr.com/photos/8011986@N02/2748116045/ (dar Apple)
Până găsești ceea ce dorești, învață un lucru: ”CU RUȘINE MORI DE FOAME!” - din înțelpciunea străzii, a poporului, a familiei…
Daca tu crezi ca la o intalnire de afaceri unde se discuta miliarde de Euro poti intreba asa ceva mai ales din postura de acghiotant….te inseli amarnic!!!
Cat despre gravare 3D in sticla am sa ma interesez….merci de pont!
Daca tu crezi ca la o intalnire de afaceri unde se discuta miliarde de Euro poti intreba asa ceva mai ales din postura de acghiotant….te inseli amarnic!!!
ma bag in seama tardiv, dar nu prea tarziu pentru a face un pic de lumina: mai ales intr-o afacere de miliarde se face acest lucru. este semn de respect pentru detaliile din jur. eu, ca aghiotant am facut-o si am castigat. dar ca pe mine ma durea in fund de obiectul de pe biroul aluia, doar l-am bagat in seama. in firma s-a stiut ca doar datorita prezentei mele de spirit s-a obtinut contractul. si da, am stat multi ani in orient, unde daca intri direct in subiect, degeaba ai venit la intalnirea de afaceri! priceput ideea?