Politica de inlocuire a unui iphone
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.05.14

Buna seara tuturor. Sunt nou pe forum si as vrea sa ma lamureasca cineva (daca stie si daca e amabil) cu privire la politica de inlocuire a unui terminal iphone. Pe scurt: Am cumparat un iphone 5 (nl) de la Altex, anul trecut prin septembrie. Toate bune si frumoasa, telefonul a mers si merge impecabil cu exceptia a doua probleme: 1. butonul home uneori nu raspunde la primul click (problema nu este de la calibrare), trebuie apasat mai tare; 2. Am probleme grave la incarcarea telefonului, pur si simplu cablul de alimentare trebuie impins cu forta de 10-20 de ori in terminal, pana gaseste pozitia in care acesta se incarca (se pare ca exista o problema cu circuitele de alimentare din interiorul telefonul).
Mentionez ca nu l’am scapat niciodata, il tin tot timpul in toc, nu are nici cea mai mica zgaraietura.
As vrea sa stiu ce pot face in situatia asta, sa il duc la Altex sau sa ma duc direct la reprezentanta Apple din Bucuresti. Totusi as vrea sa fie inlocuit nu carpit cat sa mai tina putin, pana iese din garantie.
Va multumesc anticipat pt. eventualele opinii!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/26708/

Nu te incurca cu Altex, mergi la Noumax / iStyle. (Apple nu are reprezentanta in Romania)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.11.12

E o idee destul de proasta sa ti-l cumperi de la Altex, sunt niste nesimtiti fara margini. Un prieten a avut o problema cu butonul de Power, avea 6 luni telefonul si l-au reparat, nu schimbat.
Daca vrei sa-ti cumperi Apple, mergi cu incredere la Noumax, iStyle, sunt baieti cu bun simt. Sau chiar emag, ca aia mai fac o reducere cat de cat atractiva…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Stai cuminte cu emag. Nu stiu voi ce experiente aveti cu ei, dar eu cel putin pot da doar exemple mai mult decat negative. Nu ma refer doar la garantie, ci si la produse noi.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.12.09

Suna inainte la Noumax. Le comunici seria telefonului si iti spun daca ti-l pot inlocui ei sau nu.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Noumax.
Mi-au schimbat un iPhone 5 luat din Paris in 3 zile (din care 2 zile am asteptat doar dupa curier - drumul pana la ei si de la ei pana la mine).
A trebuit sa dau doar telefonul.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.05.14
hamilton - 22 Mai 2014 11:20 AM

Noumax.
Mi-au schimbat un iPhone 5 luat din Paris in 3 zile (din care 2 zile am asteptat doar dupa curier - drumul pana la ei si de la ei pana la mine).
A trebuit sa dau doar telefonul.

Am primit raspuns de la Noumax si mi-au confirmat faptul ca telefonul apare in garantie si ma asteapta la ei pt. constatare. Ma bucur ca pot sari peste service-ul cu care are contract Altex-ul, mai exact Flash GSM Service care nu-mi prea inspira multa incredere. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si va doresc o zi buna!