Buna seara tuturor. Sunt nou pe forum si as vrea sa ma lamureasca cineva (daca stie si daca e amabil) cu privire la politica de inlocuire a unui terminal iphone. Pe scurt: Am cumparat un iphone 5 (nl) de la Altex, anul trecut prin septembrie. Toate bune si frumoasa, telefonul a mers si merge impecabil cu exceptia a doua probleme: 1. butonul home uneori nu raspunde la primul click (problema nu este de la calibrare), trebuie apasat mai tare; 2. Am probleme grave la incarcarea telefonului, pur si simplu cablul de alimentare trebuie impins cu forta de 10-20 de ori in terminal, pana gaseste pozitia in care acesta se incarca (se pare ca exista o problema cu circuitele de alimentare din interiorul telefonul).
Mentionez ca nu l’am scapat niciodata, il tin tot timpul in toc, nu are nici cea mai mica zgaraietura.
As vrea sa stiu ce pot face in situatia asta, sa il duc la Altex sau sa ma duc direct la reprezentanta Apple din Bucuresti. Totusi as vrea sa fie inlocuit nu carpit cat sa mai tina putin, pana iese din garantie.
Va multumesc anticipat pt. eventualele opinii!