Schimbare sticla iPhone 5 negru
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Buna ziua, ma adresez celor care s-au confruntat cu aceeași problema si au reușit sa o rezolve la un preț cât de cât ok. Cum spune si titlul vreau sa schimb sticla la un iPhone 5 pe care tocmai l-am scăpat pe jos. Ma interesează cât ar ajunge si daca găsesc pe site vreun coleg cu un sfat sau chiar sa bage la înlocuit.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Din pacate sticla e lipita de display.
Nu poti sa schimbi doar sticla chiar daca ecranul si digitizer-ul (touchscreen-ul) merge, va trebui sa cumperi un ecran nou complet ; sticla, display, digitizer + camera.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Am înțeles. Găsesc pe foum pe cineva care se ocupa cu așa ceva? Prefer sa dau banii unui coleg de aici decât la vreun smecheras de prin cartier.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

Din pacate lipirea NU este asa de profesionala ca de fabrica….si atunci cand o faci manual raman pete galbene pe ecran, plus ca tit trebuie un aparat special pentru decuparea sticlei pentru butonul “home”....multi au incercat si pe nimeni NU am auzit sa reuseasca fara sa aibe pete galbene….sa mai zic ca sticla, lipiciul si “meseriasul” costa cca 70% cat ar costa un displey cu totul.
Iti recomand inlocuirea displayului cu totul, e mult mai simpu si fara dureri de cap….si unii ofera si garantie!

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Floresti,Cluj-Napoca
Macuser din: 07.05.12

Morfix333 - 22 Mai 2014 02:31 PM

Am înțeles. Găsesc pe foum pe cineva care se ocupa cu așa ceva? Prefer sa dau banii unui coleg de aici decât la vreun smecheras de prin cartier.

Eu am facut teste, am aparat de dezlipit sticla de display, am solute LOCA UV care se pune intre ele si iote AICI niste rezultate, iese OK daca ai rabdare smile
Respecte.

Semnătură 

 Macbook Pro 13” early 2011 i7/2.8Ghz/8G RAM/128G SSD + 500G HDD
 iPhone 6 64G
 Time Capsule reconditionat at 1st Generation
 MacMini i5 2.3Ghz/8G RAM / 128G SSD+ 500G SSHD
 38mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band