Tastatura MacBook Pro in limba franceza ....
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.02.07

Am un macBook pro si vreau sa ii schimb tastatura pt ca nu ma pot obisnui cu aceasta in franceza de nici o culoare. Are idee cineva cum se poate face asa ceva? de unde cumpar, daca are cineva , si daca are cat vrea pe ea. Multumesc.

Semnătură 

iPhone 4, unibody macbook pro, unibody macmini, iPad.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Deci tu cumperi o tastatura de MacBook Pro in franceza?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

vreau sa ii schimb tastatura pt ca nu ma pot obisnui cu aceasta in franceza

nu cred ca vrea una frantuzeasca. cred ca deja are una si o uraste!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, da’ terbuie sa faci ceva gimnastica ca sa intelegi…

Vroiam doar sa ii atrag atentia ca nu e clar anuntul.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu m-am descurcat doar cu un țucahara ....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
altero - 20 Februarie 2007 09:19 AM

Da, da’ terbuie sa faci ceva gimnastica ca sa intelegi…

Vroiam doar sa ii atrag atentia ca nu e clar anuntul.

vreau o tastatura in engleza sau in romana de unde se poate cumpara asa ceva. :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

noumax, apple.store, istyle ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, dar aproape tot timpul pe drumuri.
Macuser din: 01.04.07

si cam cat ar costa o tastatura in romana?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
maclau - 01 Aprilie 2007 04:23 AM

si cam cat ar costa o tastatura in romana?

nu am idee, dar am reusit sa o adaptez pe aceasta :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
goezzzzzz - 19 Februarie 2007 09:23 PM

Am un macBook pro si vreau sa ii schimb tastatura pt ca nu ma pot obisnui cu aceasta in franceza de nici o culoare. Are idee cineva cum se poate face asa ceva? de unde cumpar, daca are cineva , si daca are cat vrea pe ea. Multumesc.

azerty e ceva cumplit pt români. să te aștepți la 100 euro sau cam p-acolo. încearcă un schimb cu amatori de azerty, DORUTZ pare a fi unul dintre aceștia.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara, dar aproape tot timpul pe drumuri.
Macuser din: 01.04.07

atunci mai bine raman cu cea originala. Nu de alta da mai miroase inca a nou

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.02.07

Ai incercat sa schimbi tastele intre ele?
Dak vrei iti pot da o folie cu toate caracterele de la tastatura eng, le lipesti numai pe tastele care te supara.
Pretul il negociem prin PM sau te poti duce la o firma de productie/publicitate si iti fac ei cateva “capace”.

Semnătură 

Contact - PM, E-mail sau tel. 0722.536.459 (nu il car mereu dupa mine)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06
Cattus Thraex - 01 Aprilie 2007 11:09 PM

azerty e ceva cumplit pt români. să te aștepți la 100 euro sau cam p-acolo. încearcă un schimb cu amatori de azerty, DORUTZ pare a fi unul dintre aceștia.

mie mi-e drag tareee PowerBooku`și de mult ce îl iubesc am învățat să folosesc AZERTY smile Cu maparea AZERTY-RO de la Cattus, e pișcot!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
D.O.R.U.T.Z. - 13 Aprilie 2007 01:26 AM
Cattus Thraex - 01 Aprilie 2007 11:09 PM

mie mi-e drag tareee PowerBooku`și de mult ce îl iubesc am învățat să folosesc AZERTY smile Cu maparea AZERTY-RO de la Cattus, e pișcot!

Iată, mi-ai întărit convingerea că făcui cel puțin o faptă bună cu acel Roumain azerty. De fapt, e un soi de Romanian Programmers „mutat” pe azerty, nu cred că merge altceva.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…