2 din 2
2
Iphone 5 baterie sau?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
altero - 02 Iunie 2014 11:40 PM

Io-te aici baterie, nene: iPad 2: 519 cicluri; orginal mAh: 6583; actual mAh: 6445. Asta face un health de 97.9%.
Iar la iPhone 3GS: 844 cicluri; original mAh: 1200; actual mAh: 927. Health: 77.25%
La iPhone 1 nu vede.

ai vreun ritual de facut incarcarile ? pui oricand sau ?

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09
Altom - 14 Iulie 2014 07:52 PM

Am citit linkul ala…
Si chiar in standby adauga mai mult de 1 minut la timpul de usage cand e in standby.
dar ce zice el acolo nu are treaba.
Nu am serviciile activate de care zice.

Salut!
Ca si tine aveam aceeasi nedumerire legata de acumularea de usage “aiurea” in standby desi telefonul avea toate cele oprite (background refresh, notifications, location services etc.)
Am reusit sa intru in legatura cu Apple si cam asta mi-au raspuns:

“1.  Serviciile de sistem care folosesc tehnologia push functioneaza tot timpul; chiar daca noi ca si utilizatori oprim aplicatiile care folosesc push notifications, serviciile push sunt active pentru anumite servicii de sistem.
2.  Aceste servicii se activeaza la anumite intervale de timp pentru a primi/a trimite date sau doar pentru a verifica daca exista date de transmis/primit. Unele dintre ele folosesc cu precadere Celullar Data chiar si in cazul in care conexiunea wi-fi este prezenta. Daca Cellular Data sunt oprite, unele servicii de sistem vor folosi wi-fi iar altele raman efectiv in stanby asteptand conectarea pe datele celulare. Aici nu intra acele location services pe care noi le oprim.
3.  Cand dezactivam acele notificari push nu facem decat sa le oprim sa mai fie efectiv pushed pe telefoanele noastre (proces care consuma si el baterie). Dar unele servicii de sistem continua sa verifice reteaua prin tehnlogia push.
4.  Este foarte important semnalul 4G/3G. Cu cat acesta esta mai slab, cu atat aceste servicii stau mai mult active incercand sa se conecteze si asfel ducand la scaderea rapida a bateriei si la acumulare ciudata de usage time.”

Daca opresti cellular data o sa vezi ca acea activitate in standby se opreste de tot. E clar ca sistemul verifica din cand in cand anumite chestii de el stiute folosind numai cellular data. smile))))

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
dan puf - 15 Iulie 2014 04:02 AM
altero - 02 Iunie 2014 11:40 PM

Io-te aici baterie, nene: iPad 2: 519 cicluri; orginal mAh: 6583; actual mAh: 6445. Asta face un health de 97.9%.
Iar la iPhone 3GS: 844 cicluri; original mAh: 1200; actual mAh: 927. Health: 77.25%
La iPhone 1 nu vede.

ai vreun ritual de facut incarcarile ? pui oricand sau ?

Fara ritual.

2 din 2
2