lasand deoparte denumirea retelelor de langa mine, asa arata fereastra de ales un wi-fi
Unde stai ? Vreau sa iti fac o vizita.
Vecinele tale par fete ok
Când ajungi în Copenhaga, prima la dreapta…
DoT, vad ca tu stii !
Lasand gluma la o parte, pe beta 2 am intampinat si eu bug-ul la sync… acum cand vreau sa adaug o piesa noua trebuie sa sterg toate piesele de pe iPad, sa le selectez din nou in iTunes si apoi sa le copiez iara.
Pe langa asta, viata bateriei este mult mai slaba..
o alta chestie care urmeaza sa functioneze la capabilitate maxima (deocamdata imi crash-uieste Safari-ul pe iPhone): de pe Mac, din Tab View pot sa si inchid tab-urile deschise pe iPhone (dar dupa cum am zis, de regula imi crash-uieste Safari-ul pe telefon)
wohooooo, la mine sistemul se expandeaza singur. Ieri imi crapa intr-o veselie si nu stiam de ce, aveam 0b liberi, cu o zi inainte abeam 800Mb, stiu ca m-am uitat pt ca m-a atentionat ipadu ca nu mai am mult spatiu. Asa ca ieri inainte de culcare am sters niste aplicatii si am facut 355Mb, azi mai am 303Mb (si a scazut la 302 in timp ce ma jucam prin setari). Puteti urmari si voi? Aplicatiile adunate ochiometric au 5G desi acolo scrie 12.7G ocupati.
Credeam ca sunt nebun !! Si eu patesc aceiasi chestie pe Air.
Oricum, datele date de un OS beta (baterie, procentaj, etc.) nu trebuie luate pe bune nici o data.
Super viata bateriei in beta 2, mai buna ca in beta-ul trecut.
Dupa ce am facut update la b2 s-a dus foarte repede, dar dupa un restart si o incarcare completa si-a revenit.
Eu pe 5s am revenit la 7.1.1 de cand cu jailbreak-ul, dar cat timp eram pe 8.0 nu aveam probleme cu 4G-ul.
Pe iPad operatorul meu e Digi Mobil, care are doar 3G. Acolo tot ii ok.
o chestie pe care o folosesc des ( asa e sistemul in Dk) e numarul saptamanii. Pana acum ca sa iti arate numaul saptamanii in calendar, trebuia ori sa il jailbreak, ori sa instalezi un alt app de calendar care sa arate numarul saptamanii. In iOS 8, in setari la calendar, au bagat optiunea de a arata numarul saptamanii