Still on Yosemite.
Mi s-a blocat sunetul. Nu mai puteam controla volumul nici din taste, nici cu mouseul. I-am dat restart, dar el a făcut log off.
Apoi și-a revenit. Am sunet, dar povestea cu restart/log off a fost ciudată.
În rest, e ok, tot fluent.
Cand un admin vrea sa strice o dezbatere pe o tema sau nu are chef sa modereze in mai multe locuri ti-o muta la mama dracu lipita de o alta discutie veche care in unele cazuri deja e inchisa . Deja e enervanta chestia asta si se intampla tot mai des.
Am instalat pe partitie separata Yosemite PB. Cu greu. Erori la instalare referitoare la imposibilitatea de a despacheta diverse fisiere urmate de reinstalari, vreo cinci la numar, dureros de lente. Dupa un asa inceput ma asteptam la ce e mai rau dar, surpriza: totul se misca foarte rapid si fara erori. Designul imi place mult (de gustibus…) si consider ca e un mare pas inainte fata de Maverics. Ma mir ca in tot acest post nimeni nu vorbeste despre ceea ce mie mi se pare cea mai spectaculoasa imbunatatire: Spotlight (urmata desigur indeaproape de dictarea in lb romana). As vrea sa ma lamuriti daca e un bug la instalarea mea faptul ca Spotlight nu returneaza rezultate din Wikipedia, Bing si in general tot ce tine de web searches. Am cautat peste tot raspunsul si, negasindu-l pe site-uri in engleza, am dedus ca poate fi o problema de localizare. Pe scurt: voua va merge?
Multumesc pt raspuns dar nu il inteleg. Sa incerc in “sus preda”? Daca te referi la system preferences am bifate toate optiunile la spotlight. Ai vrut sa spui altceva?
salutare,
stie cineva daca se poate activa TRIM si pe portul SATA optibay?
Am mutat SSD-ul pe optibay si nu reusesc sa activez TRIM cu metodele pentru Yoesmite, cind era legat la master sata mergea ... :(
Multumesc,
Am instalat pe partitie separata Yosemite PB. Cu greu. Erori la instalare referitoare la imposibilitatea de a despacheta diverse fisiere urmate de reinstalari, vreo cinci la numar, dureros de lente. Dupa un asa inceput ma asteptam la ce e mai rau dar, surpriza: totul se misca foarte rapid si fara erori. Designul imi place mult (de gustibus…) si consider ca e un mare pas inainte fata de Mavericks. Ma mir ca in tot acest post nimeni nu vorbeste despre ceea ce mie mi se pare cea mai spectaculoasa imbunatatire: Spotlight (urmata desigur indeaproape de dictarea in lb romana). As vrea sa ma lamuriti daca e un bug la instalarea mea faptul ca Spotlight nu returneaza rezultate din Wikipedia, Bing si in general tot ce tine de web searches. Am cautat peste tot raspunsul si, negasindu-l pe site-uri in engleza, am dedus ca poate fi o problema de localizare. Pe scurt: voua va merge?
Cam pustiu pe forumul asta sau doar mi se pare? Am intrebat ceva ce nu presupune stiinta ci doar bunavointa: va merge cautarea pe web cu Spotlight din Yosemite Public Beta? (vedeti mai sus amanuntele). Multumesc anticipat pt un raspuns, fie el si din doua litere.