Cică:
iTunes 12, meanwhile, is identified as build 97, comes with a number of changes from the currently available media suite, most notably a streamlined design that Apple says makes browsing content libraries “easier and more enjoyable.” iTunes 12 also features support for the “Family Sharing” function, allowing iTunes, iBooks and App Store purchases to be shared with up to six people in your family without sharing accounts.
Apple has also improved playlists in iTunes 12, allowing suers to view their full library and playlists side by side. And a redesigned “Get Info” window features a clean look that provides users with the most useful information about their media.
Voi ati vazut oribilitatea asta? Cat de simplu si elegant era pana acum, si asta timp de mai bine de 10 ani, de ce au trebuit sa schimbe, arata ridicol.
Si apropo, mie nu mai imi apare sunetul in menubar, l-au scos de tot sau exista o modalitate sa-l pun din nou la locul lui?
Voi ati vazut oribilitatea asta? Cat de simplu si elegant era pana acum, si asta timp de mai bine de 10 ani, de ce au trebuit sa schimbe, arata ridicol.
Si apropo, mie nu mai imi apare sunetul in menubar, l-au scos de tot sau exista o modalitate sa-l pun din nou la locul lui?
Mie imi place…
Iar sunetul poti sa il pui inapoi din SyS Pref -> Sound
Aseara am facut update la Yosemite beta 2. Acum vad in AppStore un nou update pentru OSX Mavericks (10.9.4). Sa inteleg ca aceasta versiune de OSX, restpectiv Yosemite beta, e doar o versiune de Mavericks cu ceva skin-uri pe ea ? Sau e doar un bug datorita variantei beta ?
Aseara am facut update la Yosemite beta 2. Acum vad in AppStore un nou update pentru OSX Mavericks (10.9.4). Sa inteleg ca aceasta versiune de OSX, restpectiv Yosemite beta, e doar o versiune de Mavericks cu ceva skin-uri pe ea ? Sau e doar un bug datorita variantei beta ?
Da, Yosemite e o tema
... e un bug ; cel mai probabil pentru ca ai instalat OS-ul peste Mavericks.