Pe iScule nu stau toată ziua, acolo impactul nu a fost atât de dezastruos, dar Mac-ul este un loc unde îmi petrec o parte bună din viață. O să mă obișnuiesc, că nu am încotro, iar lumea evoluează și eu nu o pot opri. Dar o lume frumoasă se duce pentru mine. BTW, Jaguar arăta frumos, puțin naiv, mai mult elegant, avea ceva uman în el. Yosemite arată funcțional și implacabil, fără viață.
Da, arăta mai bine; ne mai bucurăm de Mavericks cât putem.
Păi… în unele screen-shoturi văzute pe net (inclusiv cel de pe prima pagină din discuția asta) e clar că nu e Helvetica, și-n altele parcă e… nu-mi dau seama.
Nu mi-era de ajuns ca ma chiorasc in iOS 7, acum s-o fac si pe OSX? Pfff..
Arata bine in screenshot-uri dar cand stai la el propriu zis si lucrezi, este extrem de incomfortabil fontul subtire. Sa speram ca o sa avem o functie de boldire.
Am incercat, dar nu pot. Serios.
Acum am intrat la “About this Mac” pentru prima oara pe Yosemite ; pur si simplu sunt socat la cat de urat arata (vezi screenshot). Ok, efectul de gloss si transparenta se pot dezactiva, inchidem ochii si mergem mai departe, dar chiar e urat design-ul. Nu se potriveste tema asta pe Mac. E una sa ai un OS “viu” si colorat pe telefon, dar pe computer…
iOS 7 mi-a placut din prima pot sa zic, dar acum nu e asa.
Am sa testez in continuare beta-urile dar sunt total dezamagit. E primul OS de la Apple care nu imi place.