Handoff e prin BT.
Momentan la mine pe retina e asa: imi intra SMS-urile pe Mac, dar nu pot raspunde. Chiar daca in Messages imi apare ca tip Text Message, cand incerc sa scriu, mi se transforma automat in iMessage. A mers de vreo doua ori sa trimit mesaje, nu stiu de ce, dar atat. Apelurile imi apar pe Mac cand sunt sunat, dar daca dau answear nu se intampla nimic pe Mac, si tel suna in continuare.
Dar in schimb imi merge Handoff-ul in safari. Apare iconita aditionala jos langa dock cand deschid safari, dau pe ea si mi se deschid automat taburile in safari. Cu iWork n-am incercat ca tre sa tin office pe Mac pentru scoala.
Viber merge (fyi) dar da continu eroare ca this has force closed, bla bla bla, desi Viber nu se inchide, si merge in continuare.
Mailurile pe contul de job imi sunt marcate automat ca junk(lol). Cred ca e o problema cu certificatul serverului de mail de la lucru, ca de fiecare data cand deschid Mail ma intreaba daca sunt sigur ca nush ce pentru ca certificatul nush ce.
Nu-mi incarca automat NAS-ul, trebuie sa dau dupa fiecare boot cmd+k ca sa-mi incarce partitia.
In rest, destul de stabil, dar mi-a distrus bateria: de la 7-9 ore ma tine mac-ul 2,5 - 3 max.