în weekend am fost în Cluj Napoca, ocazie cu care am descoperit un loc frumos, pe care nu pot decât să-l recomand cu toată admirația:
Casa Boema, pe Iuliu Maniu 34
Cei care aveți drum pe acolo, nu o ocoliți, nu o să vă pară rău!
în weekend am fost în Cluj Napoca, ocazie cu care am descoperit un loc frumos, pe care nu pot decât să-l recomand cu toată admirația:
Casa Boema, pe Iuliu Maniu 34
Cei care aveți drum pe acolo, nu o ocoliți, nu o să vă pară rău!
No bine domnu din Dămăroaia! Vii pe aci și nu dai de veste? Mai o pălincă, mai ceva…
În weekend-ul ăsta prelungit am luat soția și fetița și ne-am dus cu niște prieteni la Mănăstirea Humorului la pensiunea Casa Bunicilor. Recomand. Site web: aici. Casele sunt vechi însă restaurate. Ce mi-a plăcut a fost că la restaurare au pus geamuri termopan însă cu tâmplărie de lemn. Mâncarea e foarte bună, multe fiind produse de ei sau luate din sat(lapte, brânză, verdețuri, etc.).
Daca stiti locuri cool nu ezitati sa le puneti si in quickreminders https://itunes.apple.com/ro/app/quick-reminders/id673236733?mt=8 pui poza si o descriere apetisanta si isi ia singur adresa si il plaesaza pe harta.
Am sa fac categorie si pt locuri de mancat in urmatoarea versiune
La sfarsitul saptaminii trecute am fost la Busteni si am vizitat noua Manastire Caraiman.
Vremea superba,amplasarea de exceptie la poalele Bucegilor si bine intretinut noul ansamblu.
Playa Papaya sau Vamaia
sau, mai pe românește, un loc mișto și ieftin
situată între mamaia și năvodari, merită efortul ca să ajungeți acolo
-sezlongul 10-15 lei
-bere rece la halbă 3 lei
-o porție de mancare 20 - 30 de lei