dezactivare photostream face ravagii?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Mi se pare confuz mesajul asta pentru ca habar n-am ce-i ala photostream si ce am acolo, stiu doar ca e o serie de poze facute recent (1 luna?) care sunt si in cloud.
Nu mai stiu de ce am activat prostia asta dar mi s-a umplut contul. Deci, intrebare scurta si clara, daca dezactivez raman fara poze? Cum fac sa nu raman fara ele?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am uitat de screenshot

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Îți șterge doar pozele de pe Photo Stream. Dacă tu le ai și în Camera Roll atunci nu are treaba, îți raman acolo. Dacă nu le ai salvate, salvează-l apoi dezactivează Photo Stream.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Uite aici multe răspunsuri.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 05.02.11

Buna,si eu am activat photo stream-ul dar nu am observat nimic deosebit,doar ca pozele apar pe toate deviceurile pe care sint semnat .Da într-adevăr face Upload la poze si le pune in cont .Sint in Timișoara fac poze cu iPhone-ul si tableta care e in Arad vede pozele,mie îmi place .daca sint pe lângă la subiect scuze.
O zi răcoroasă va doresc

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Pozele din photostream nu umple contul de iCloud. Apple îți păstrează acolo 30 de zile ultimele 1000 de poze, pe care le găsești pe toate iSculele fără să-ți ocupe din spațiu. Dacă nu le salvezi, ți le șterge.
Uite, mai multe
Problema apare dacă uiți de back-up convins fiind că-s acolo și te trezești fără ele.(Mi s-a întîmplat mie, noroc că nu erau importante.)
Dar și asta am înțeles că se va schimba odată cu iOS 8/10.10

LE Acu văzui că s-a mai pus o dată link la FAQ, dar îl las, să fie.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok rezolvat. Ai dreptate nu photostream mi-a umplut contul ci camera roll. In cloud am backup de la iphone(4.5G) si ipad(470M). 4.1G sunt camera roll, ingrijorator de mult.

Semnătură 

Mcintoshing…