Apple a lansat un program oficial de înlocuire a alimentatoarelor de 5W vândute în perioada octombrie 2009 - septembrie 2012 împreună cu iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, sau ca produs separat.
Alimentatoarele afectate au model A1300 și simbolul “CE” cu litere gri plin.
Se înlocuiesc cu alimentatoare model A1400 care au simbolul “CE” cu litere cu contur gri.
“Du adaptorul afectat la un furnizor de service autorizat Apple participant la program. Începând de la data de 18 iunie 2014, la program vor participa şi operatori de telefonie mobilă parteneri. În cadrul procesului de schimbare, va trebui să verificăm numărul de serie al dispozitivului tău iPhone. De aceea, ia cu tine dispozitivul iPhone.”
“Du adaptorul afectat la un furnizor de service autorizat Apple participant la program. Începând de la data de 18 iunie 2014, la program vor participa şi operatori de telefonie mobilă parteneri. În cadrul procesului de schimbare, va trebui să verificăm numărul de serie al dispozitivului tău iPhone. De aceea, ia cu tine dispozitivul iPhone.”
Salut!
Eu am dus chiar pe 18 iunie adaptorul cu probleme la Orange. Nu mi l-au schimbat pe loc; am lasat adaptorul cu probleme la ei pe baza de proces verbal. Acum 2 minute am primit mesaj ca pot merge sa ridic noul adaptor.
Salut,ai dus cumva si certificat sau ceva? In Brasov nu am unde sa inlocuiesc…
In prima faza mi-au cerut factura de la telefon. Le-am spus clar si raspicat ca in comunicatul Apple scrie negru pe alb ca singurul lucru de care e nevoie e seria telefonului (chiar daca intamplator sunt abonat Orange).
Puteam sa fiu abonat Vodafone si sa vin la Orange sa imi schimbe adaptorul si invers. Au renuntat la ideea de factura si erau curiosi cum afla seria telefonului. Din telefon of course!
Pe baza seriei afla in ce perioada a fost cumparat telefonul (din octombrie 2009 pana in septembrie 2012).
Eu am incercat in prima faza la Vodafone unde mi-au cerut factura de la telefon. Cum nu o aveam la mine, nu au vrut cu niciun chip sa schimbe alimentatorul.
Am intrat la Orange unde a mers fara probleme si fara intrebari. Am predat alimentatorul vechi si urmeaza sa primesc unul nou in cateva zile.
Am luat si eu un 3GS prin octombrie 2009 dar al meu a venit cu adaptor de iPod (iPod usb power adapter). Din ce vad nu seamana cu adaptorul clasic de iPhone. Ma indoiesc ca il vor schimba.