care 2 melodii nu se sincronizeaza catre iDevice-uri
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

O mana de ajutor va rog. Libraria mea modesta contine 3765 de melodii, o mare parte cumparate din iTunes, alta parte de pe mp3 sugar si alta parte rip-uri de pe vechi cd-uri facute cu ani in urma pe Windows cu Audio Catalyst.

Problema: Imi sincronizez toata muzica si pe iPad si pe iPhone, dar la all music imi apar doar 3763, si atatea se si sincronizeaza.

Intrebare: Cum aflu cele 2 melodii buclucase care se afla in libraria iTunes dar nu sunt alese pt sincronizare, exista vreo metoda sa compar libraria de pe mac cu cea de pe iphone/ipad sa vad care sunt cele 2 melodii ?

P.S. Am cateva mixuri facute de mine, exportate in ,wav. Am verificat si acestea se sincronizeaza fara probleme.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Screenshoturi cu libraria care arata 3765 si cu fereastra de sincronizare care arata 3763. Tot atat arata si daca bifez cele 2 casute de jos.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Vezi sa nu fie “voice memos” cele 2 rebele.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Nu imi amintesc sa fi facut vreodata voice memos. In plus, cand bifez casuta de voice memos pt sync, tot 3763 raman. Dar merita sa incerc, unde sunt locate voice memos in itunes ?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

Aici…

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

cred ca ceva de aici te ajuta: http://www.macworld.com/article/1057913/restoreituneswarning.html
tare mi se pare ca ai dat la un moment dat demult click pe do not show warnings (la synchronize) si de acolo nu iti arata care melodii nu se sincronizeaza, ca altfel itunes ti-ar spune care melodii nu le-a sincronizat

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Se pare ca nici voice memos nu am, si nici warningurile nu le-am resetat. I-am dat totus reset reset dar problema persista

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poate nu sunt bifate alea doua melodii?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

am mereu bifata optiunea Entire Library

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu, altceva ziceam: daca in setarile iTunes pentru iScula cu pricina ai pus sa sincuie doar piesele bifate, si alea 2 nu-s bifate in lista din iTunes, nu sunt puse pe iScula.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Nu aveam nimic bifat.

Am rezolvat problema. Am folosit in iTunes:  View- Show Exact Duplicates (se tine Alt apasat) si mi-a descoperit fix 2 melodii care aveau duplicat. Stiu si de unde sunt. O eroare in iTunes store m-a taxat de 2 ori Acum imi dau seama ca de fapt iTunes Store chiar mi-a dat cate 2 exemplare din cele 2 melodii. Am lamurit problema atunci cu Apple Support, mi-au dat chargeback la duplicate, dar n-am stiut ca aveam deja cate 2 exemplare in iTunes.

Multumesc pentru raspunsuri.