Nu stiu daca am facut bine ca am deschis aici acest topic, dar am o mare dilema si stiu ca aici gasesc ajutor. Incerc sa lucrez in acest program si nu am curajul sa ma apus sa fac ceva in el datorita faptului ca nu descopar cum pot da Undo cum se spune la Windows. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.
Probabil ca e de la auto-save si versions.
Pun aici trei linkuri care explica cum sta treaba (cel de la about.com e despre lion/mountain lion): 1, 2, 3.
Da…..aveti dreptate….merge….va multumesc din suflet. Am ultimul osX si merge…da. Acum insa va rog daca ma puteti ajuta cu altceva. Am terminat un capitol din cartea mea si vreau sa o tiparesc dar in format landscape. Ii dau la configurari modul landscape, legare carte pe marginea scurta….fata verso dar pe verso imi scoate imaginea cu capul in jos. Am incercat toate variantele posibile si nu mi iese. Stiu ca o sa ma ajutati…..si va multumesc anticipat.
Print din iBooks Author? N-am incercat niciodata. Rostul lui iBA e sa faca publicatii electronice, multi-touch.
Eu as incerca sa export ca PDF (Share > Export) si as printa PDF-ul.
Le am exportat ca pdf si tot asa ies. Cat despre ce ai scris Marian, am incercat si asta si degeaba. Prima iese corect, iar verso cu capul in jos. Chiar nu stiu ce sa fac. A….iar acest program este si pentru tiparire nu doar pentru electronice. Multumesc.
Despre ce fel de imprimantă este vorba?
Producător?
Model?
Opționale instalate?
...
Ai incercat sa imprimi față-verso și un text din “TextEdit”?
Atașează niște capturi cu mesajele ce apar după ce dai print. (apeși cmd+shift+4 apoi space apoi click cu șobolanu’ pe mesajele respective)
Ca să putem să te ajutăm trebuie să ne dai cât mai multe detalii.
Imprimanta multifunctionala Brother cu copiator, scaner xerox. Problemele apar cand e pe landscape, altfel nu. Am incercat si de pe calculatorul meu Assus, si de pe un Dell, si din alte programe. Cu siguranta e vorba de obtiuni ale imprimantei pe care nu stiu eu sa le setez. Multumesc mult.