iPhone 5 si RDS
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.01.07

Problema mea e aceea ca atunci cand opresc serviciul de date (cellular si 3g) mi se opreste si serviciul telefonic. Am incercat sa vorbesc cu onor serviciul tehnic al providerului si ei spun ca ar fi din setarile telefonului. Aveti idee ce ar putea fi?

Multam.

Semnătură 

Mac Mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Evident ca se opreste din moment ce infrastructura RDS este doar 3g, inclusiv pentru voce. Deci, 3g sau nimic.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
D@NN - 23 Iunie 2014 08:29 AM

Evident ca se opreste din moment ce infrastructura RDS este doar 3g, inclusiv pentru voce. Deci, 3g sau nimic.

te contrazic putin(si cred ca si cei de la serviciul clienti o vor face) prietena mea are un 5c abonamentul nou nelimitat merge fara 3g.
semnal mult mai bun ca orange.

nu inteleg de ce nu dau un comunicat oficial sa lamureasca problema.. aceasi temere o aveam si eu inainte.

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
akka - 16 Iunie 2014 12:49 PM

Problema mea e aceea ca atunci cand opresc serviciul de date (cellular si 3g) mi se opreste si serviciul telefonic. Am incercat sa vorbesc cu onor serviciul tehnic al providerului si ei spun ca ar fi din setarile telefonului. Aveti idee ce ar putea fi?

Multam.

te rugam sa specifici ce versiune de iOS ai

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Nu-i problema ca ma contrazici. Infrastructura proprie a rds este doar 3g, nu au echipamente 2g. Insa nu stiu cum devine situatia acum, de cind telefoanele rds pot face roaming national pe infrastructura vodafone. Din ce stiu eu, momentan pe retaua vodafone rds-ul are acces doar pentru transport de voce, nu si de date. Dar asta se poate schimba oricind.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

Cu o mica specificare baieti…astia de la RDS au barter si cu Vodafone acolo unde se impune….deci….NU este normal!!!
Suna la Serviciu Clienti. wink

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
mariuscbn - 23 Iunie 2014 10:23 AM

Cu o mica specificare baieti…astia de la RDS au barter si cu Vodafone acolo unde se impune….deci….NU este normal!!!
Suna la Serviciu Clienti. wink

Ba da, este normal. Cartela lui este, mai mult ca sigur, de aia mai veche și nu știe 2G. Trebuie să meargă să o schimbe. Recent m-am conversat cu o tanti de la Serviciul Clienti că nu mi-a trecut pe roaming național unde nu aveam semnal Digi. Și mi-a explicat ea că, dacă ai abonamente mai vechi(eu am de când au introdus serviciul digi.mobil), trebuie schimbată cartela ca să poată trece pe roaming 2G.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.01.07

Raspunsul era, intr-adevar, in activarea roamingului national, pe care am facut-o la ei. Atunci cand nu am 3g trece acum pe DigiMobilR (roaming). Problema e ca nu mai trece automat inapoi in 3g cand revine semnalul, fiindca are in continuare semnalul de 2g. Incurcate caile si cu telefonia asta moderna…

Semnătură 

Mac Mac