Cum vad mai mari pozele pe care vreau sa le atasez in mail sau in postarea unui anunt
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.06.14

vreau sa atasez poze la un anunt. Mi se deschide fereastra cu poze si se vad foarte mici in asa fel incat nu pot vedea ce anume atasez. Am doar optiunea quick view, dar e incomod sa deschid fiecare poza. Cum maresc toate pozele?

E valabil si pentru pozele atasate intr-un mail.

De asemenea daca descarc pozele dintr-un mail mi le aranjeaza cum vrea el, nu in ordinea in care erau in mail.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Pui pozele care vrei sa le atasezi intr-un folder, inainte de a trimite emailul, deschizi acel folder apoi le atasezi cu drag & drop din Finder in ferestra de mail.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.06.14

Multumesc, problema e ca se vad foarte mici in fereastra care mi se deschide cu pozele pe care vreau sa le atasez. Si nu stiu cum sa le maresc acolo in asa fel incat sa pot vedea ce atasez. Singura optiune e Quick View

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Deschizi o fereastra Finder, mergi in menubar si din meniul “View” selectezi “Show Status Bar”, eventual si “Show path bar (nu e de folos alum, dar in alte cazuri e super)” si vei vedea un slider. De asemenea, daca nu este deja setat, tot in meniul “View” Selectezi “Show View Options”, iar din fereastra care se deschide bifezi “Show icon preview”. Asta va face ca in fereastra respectiva, vei vedea pozele tale ca miniaturi ale pozelor. Cu sliderul din partea de jos a ferestrei Finder poti mari imaginile cat vrei tu si apoi cu drag n drop le pui in ferestra mail.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5