Sunt plecat din tara si vreau sa cumpar un iMac dar ma gandeam si la viitor. Cred ca e mai bine sa fac upgrade-ul la Noumax/iStyle decat la Apple care cere 200$ pt un SSD + ca la acei 200$ se mai adauga si o eventuala vama la intrarea in tara.
Dacă-l iei direct de la Apple și ești într-o țară unde poți lua și AppleCare, ia-l de la Apple și cu AppleCare.
Eu așa aș face. Dai un pic în plus dar câștigi trei ani de serenitate și pace interioară.
si nu cred ca platesti nici o vama. Daca esti prin US merita raportul valrorii/pret US-EU este estrem de prost EU. Vezi ca iMac-urile au deja hdd mai rapide decat multe laptopuri si mac mini.
Mi-am pus ssd aseara, cel mai ieftin de pe amazon. 120 GB. Al mac mini a venit tare chel, si avea 2x1 GB memorie. I-am pus 2x2 GB dar una din memorie este ddr 3 dar la 1066. Le vede acum pe ambele la 1066 normal. In testele atasate m-a tras in jos acest lucru, la procesor memorie, chiar si la video.
Am gresit mai sus cu atasamentele, asta este cu hdd-ul.
La prima impresie, se dechide rapid OS si la fel safari, mai mult nu am avut timp . O sa iau azi un chit pt al 2-lea hdd si o sa il fac fusion cu hdd-ul original.
In fact, Samsung said that they have a 128GB 850 Pro in their internal testing with over eight petabytes (that is 8,000TB) of writes and the drive still keeps going ...
În testele menționate mai pe la începutul topicului 840 pro dădea în brânci pe la 1PB dacă țin bine minte ... dacă ăsta ajunge la 8PB (and counting) e o treabă.
Salutare. Pt un iMac 21.5, (2013) cum ar fi mai bine sa procedez (mai am garantie pana in octombrie)? Prin zona Moldovei unde as putea sa imi instalez un SSD?
Salut,
am cumparat recent un MacMini SH.
Intrebarea ar fi ce SSD recomandati pentru editare foto-video. Deci in principiu pentru pachetul ADOBE.
Sunt interesat doar de cei care au testat ssd-uri de 240gb! de 120 nu ma intereseaza.
Configul meu este: 2.5ghz i5, 16gb 1600mhz.
Astept opinii, pareri pro/contra.
PS: Momentant am un ssd kingston de 120gb in laptopul vechi, dar nu sunt multumit de acel ssd. M-am gandit la intel/samsung-uri. Multumesc.