Salut,
am cumparat recent un MacMini SH.
Intrebarea ar fi ce SSD recomandati pentru editare foto-video. Deci in principiu pentru pachetul ADOBE.
Sunt interesat doar de cei care au testat ssd-uri de 240gb! de 120 nu ma intereseaza.
Configul meu este: 2.5ghz i5, 16gb 1600mhz.
Astept opinii, pareri pro/contra.
PS: Momentant am un ssd kingston de 120gb in laptopul vechi, dar nu sunt multumit de acel ssd. M-am gandit la intel/samsung-uri. Multumesc.
Gata, testul s-a terminat, au murit toate SSD-urile testate.
Rezultatele sunt excelente:
Over the past 18 months, we’ve watched modern SSDs easily write far more data than most consumers will ever need. Errors didn’t strike the Samsung 840 Series until after 300TB of writes, and it took over 700TB to induce the first failures. The fact that the 840 Pro exceeded 2.4PB is nothing short of amazing[...]
Primele semne de obosela au aparut pe la 100TB de date scrise. Ca referinta, pe SSD-ul meu, pus in ianuarie 2011, am vreo 19TB de scrieri si tot vreo 19 TB de citiri.
Acuma vad ca nu stiu cum sa aflu citirile si scrierile pe HDD. Pentru ca valoarea de 19 TB nu e cinstita, dar fiind ca folosesc si HDD-ul pe langa SSD.
Am un macbook cu ssd. Am facut pt ssd setarile descrise in acest forum. Daca instalez niste masini virtuale cu virtualbox, este necesar sa fac setari similare pentru ssd i.e. trim, noatime, etc. in vm respective?
Am un macbook cu ssd. Am facut pt ssd setarile descrise in acest forum. Daca instalez niste masini virtuale cu virtualbox, este necesar sa fac setari similare pentru ssd i.e. trim, noatime, etc. in vm respective?