MagSafe L-shaped
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

Un topic probabil penibil aș putea spune, dar vreau să văd dacă sunt singurul în această situație. MagSafe-ul în L mi se pare foarte prost, deloc ergonomic și vulnerabil la a se rupe. Pe lângă faptul că te simți constrâns în ce poziție să stai cu laptopul am o problema cu cablul: este foarte tare și stă încurcat, iar după 7 luni încă am problema asta cu el. Am atașat o poză mai jos. Ceva sfaturi?

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

N-am probleme cu flexibilitatea cablului dar pot sa confirm ca e praf si pulbere la calitate. Cu magsafe-ul original in forma de T n-am avut nicio problema.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06

Ei, întîmplarea face ca eu să am nevoie de aşa ceva. Uneori mă uit la filme cu laptopul culcat, dar în priză (nu întreba de ce, nu imagina, ia informaţia ca atare, chestie de coloană).
Dacă vrei, facem schimb. Doar că al meu e de MBP 2009, 13’‘. Nu ştiu dacă ţi-e avantajos.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

Încerc să am grijă să nu se rupă acolo la mufă. Cu T-shape nu erau deloc probleme. Întrebarea era cum fac cablul să fie drept. Tu cum ai reușit?

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

... şi, evident, nu ştiu dacă are aceeaşi tensiune.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Eu pun laptolul pe două cărţi (cînd îl ţin culcat pe o parte), iar firul curge printre ele. În rest, nu am avut probleme, dar, repet, al meu e din ăla, cum îi zici tu, T-shaped.

Semnătură 

.Logare humanum est.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Si eu am inca incarcatorul original in forma de T. Acum vreo 2 ani era inca programul de inlocuire gratuita a incarcatoarelor in forma de T, cu incarcatoare in forma de L (au descoperit ceva problema la cele in forma de T - ca se rupe firul acolo inainte de mufa magnetica, daca imi amintesc bine). Am stat un pic pe ganduri daca sa merg si eu cu incarcatorul sa imi inlocuiasca sau nu, insa pana la urma m-am decis sa pastrez cel actual, ca mi se pare mai ok decat cel in forma de L. Pana in momentul de fata nu am avut nicio problema cu incarcatorul actual, dar tot timpul cand scot mufa magnetica, prind mufa de partea din plastic, nu trag de fir cum fac altii. La incarcatoarele in forma de L si mie mi se pare ca nu sunt ergonomice, deoarece acolo intr-o anumita directie iese firul, spre spate.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Eu am schimbat 2 MagSafe-uri cu mufa T si 2 cu mufa L ; deci calitatea e same sh*t pentru mine.
Acum am MagSafe 2 la Retina, sa vedem cum tine smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11
hamilton - 19 Iunie 2014 01:54 PM

Eu am schimbat 2 MagSafe-uri cu mufa T si 2 cu mufa L ; deci calitatea e same sh*t pentru mine.
Acum am MagSafe 2 la Retina, sa vedem cum tine smile

tu esti recunoscut ca le papi ca pe shaorme smile
eu am un an cu un magsafe si e in stare perfecta ca si celelalte care le-am facut. adevaru e ca nu calatoresc ca tine si nu le strang si nu le infasor aproape niciodata, fac un colacel dinacela mai larg.

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.07.14

nici eu nu am vreo problema cu cablul dar asta in L tot timpul se rupe am schimbat pana acuma 2 magsafe in L nu stiu ce sa mai fac

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 02.05.10

Cunoaste cineva un service bun in care pot repara un astfel de Mag safe ? Detin unul in forma de L si a inceput sa incarce cu intreruperi. Trebuie sa indrept cablul de la capul magnetic pentru a incarca.