O sa avem iWatch in toamna :)
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Se inmultesc zvonurile sigur au ceva la baza smile
“Apple is likely to launch a computerized wristwatch this fall that includes more than 10 sensors to take health measurements and other data, according to a published report….”
“Taiwan’s Quanta to start mass production of Apple’s smartwatch in July”
“Early this month, Cantor Fitzgerald analyst Brian White suggested that Apple’s next-gen iPhones (4.7-inch and 5.5-inch models) and iWatch are being prepping for a fall launch, the latter with a possible $200 price tag.”

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13

200$ pentru un moft….??? :O

http://www.iphoneforum.ro/topic/30260-primul-designer-apple-crede-ca-iwatch-este-o-prostie/

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

si iphoneu nu e un moft? sau a fost doar pana sa fie lansat? pt mine ar fi f util daca pot sa controlez iphoneu cat de cat cand sunt pe bicicleta, sau sa vad tot felul de statistici, harta…

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Nici eu nu as da jumătate de iPhone pt un ceas cu leduri..

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Abea astept !
iWatch + iPhone 6 = <3
O sa imi gaureasca buzunarul achizitia asta dar va fi awesome sync-ul intre device-uri.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pacat ca deja am slabit (25KG) si nu pot sa tin evidenta cu iWatch + HealthKit. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
hamilton - 20 Iunie 2014 07:16 PM

Pacat ca deja am slabit (25KG) si nu pot sa tin evidenta cu iWatch + HealthKit. smile

Ai timp sa pui la loc. smile
O sa fie nevoie de o gramada de aplicatii pentru iPhone daca se adeveresc zvonurile. De aia au si lansat Swift.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Sa vedem, si iPad-ul parea un moft, cine are nevoie de un iPhone mai mare, ziceau expertii :p

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bukale tata!
Macuser din: 12.01.13
.ral:cr - 20 Iunie 2014 05:50 PM

si iphoneu nu e un moft? sau a fost doar pana sa fie lansat? pt mine ar fi f util daca pot sa controlez iphoneu cat de cat cand sunt pe bicicleta, sau sa vad tot felul de statistici, harta…

E moft cand ai iPhone in buzunar si ceasul la mana….
Multi “rivali” deja au ceas si telefon….si il folosesc pe post de ceas (adica il poarta la mana doar pt ora exacta) pt restul….scot tot telefonun din buzunare!

PS: Pt bicicleta exista deja multe modele de suport iPhone pt aplicatii GPS ....si NU vad rostul sa iei mana de pe ghidon sa citesti ceva, iti poate fi fatal daca iei o tranta!

http://www.altex.ro/suport-bicicleta-pentru-iphone-5-5s-hama-bike-mount-92517-black?attempt=1

PS: Sunt ciclist de prea muti ani si cunosc multe cazuri….. raspberry

Semnătură 

-iMac 24-inch, early 2009; Procesor: core 2 duo, 2.66GHz; RAM: 4GB; HDD: 640GB; Video: 256mb GeForce 9400; Tastatura wireless Apple si Magic Mouse. OS.X Mavericks
-iPhone 5 16 GB
-iPad Mini 16GB LTE
-AirPort Express Base Station

-In-Ear Headphones

Respecta ca sa fi respectat!!!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Eu am ceas si nu-l folosesc nici pe ala, am avut un moment de slabiciune cand mi-am cumparat vreo 4 si am ramas la cel mai simplu, restul aveau probleme estetice dar sunt sigur ca nu va face apple greseli aici.
De ce sa consum bateria tel si cu ecranu? Nu consuma destul gps-u? Eu nu vad cum poti sa cazi, nu e ca si cum vreau sa vad statistici cand fac slalom printre masini. Mai sunt si alergatorii care vor sa mentina un anumit pas, dar au tel in husa la brat…
Dar probabil cea mai utila functie va fi sa te alerteze cand tel face picioare si se departeaza de tine

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mariuscbn - 21 Iunie 2014 06:44 AM
.ral:cr - 20 Iunie 2014 05:50 PM

E moft cand ai iPhone in buzunar si ceasul la mana….

Am iPhone si iPad, iar in curand, iWatch.

Ce pot face cu iPad-ul nu pot face cu iPhone-ul, si viceversa. La fel o sa fie treaba si cu iWatch-ul.
Nu e nici un moft.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Eu mă uitam la zvonurile cu iPhone 6 de 4,7” și 5,5” și mă gândeam că sunt situații destule când aș vrea să am un ecran mai mare dar în același timp faza cu phabletul la ureche e de prost gust.
Știu doar doi oameni cărora nu le stă rău cu paleta la ureche, unul are Galaxy S5 și altul Note 2, dar sunt amândoi namile și telefonul nu pare mare în mână sau la ureche.
Mi s-a mai întâmplat să văd un om la metrou cu o tabletă noname lipită de juma’ de față și vorbind într-o limbă asiatică probabil pe ceva voip, și primul gând a fost că trebuia să-mi fie clar mai demult că primul pe care-l voi vedea cu tableta la ureche va fi un chinez.

Mă mai gândeam că dacă iPad mini Retina 4G ar suporta și telefonie pe sim, nu numai date, aș face efortul să-mi pun la punct o rutină zilnică în care să am cumva la mine tot timpul iPad mini, o cască bluetooth și .. ceva care să-mi arate cine mă sună și de la care să pot răspunde sau căuta în agendă, iniția apeluri. Dar deja devii un fel de Borg și până la urmă un ecran mai mic e cel mai simplu compromis.

Ar mai fi varianta cu separat complet telefonia de date, un iPad mini și un Nokia de 100 de lei la care ține bateria o săptămână și handsfree pe fir. Dar se complică managementul contactelor și se pierde integrarea sms - iMessage.

Așa că mă aștept de la un device Apple “purtabil” să rezolve elegant o gamă mai mare de inconveniente zilnice mai mici sau mai mari (mai multe decât inevitabil creează) și în felul ăsta să treacă binișor pragul de moft.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

http://9to5mac.com/2014/09/08/alleged-leak-of-iwatch-component-drawings-specs-surface-ahead-of-tomorrows-unveiling/

Semnătură