2 din 2
2
Merită 4G ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.12.09
GUR - 25 Iunie 2014 04:28 PM

Cu scuzele de rigoare (caci intreb pt un iPad Mini Retina) ca sa nu mai fac alt topic la sectiunea iPad ca treaba cu 4G e aceeasi indiferent de device : cica as avea un abonament de date de tip Business de la Vodafone cu internet nelimitat care ar avea si 4G dar sa-l ia naiba de 4G daca l-am vazut pe undeva prin Bucuresti conform hartii pe care o sustine Vodafone.
E sau nu e 4G-ul asta prin Bucuresti ? si daca e prin ce zone v-ati intalnit cu el ? (da, device-ul are 4G, e model A 1490)

Ma gandesc ca o fi suparat pe mine si nu vrea sa ne imprietenim smile.

Multumesc anticipat.

Incearca sa schimbi sim-ul. Nu stiu daca ai sim compatibil 4G, oricum Vodafone a avut un lot de sim-uri inscriptionate “4G ready” care nu erau de fapt 4G. Am patit-o si eu pe iPhone 5S.
Suna la ei, iti pot spune din callcenter daca e o problema de la sim.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
GUR - 26 Iunie 2014 07:07 AM

@hamilton… e from Germany wink si are 4G.

Eu nu te-am intrebat daca are 4G sau nu. Toate au, logic.
Doar ca treaba cu 4G-ul asta e mai complicata, de aia iPhone-urile si Pad-urile din USA prind doar 3G la noi wink

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.05.09

@hamilton… da stiu povestea, tocmai de aia am verificat si eu in prealabil “aparatura” din dotare smile
@nobody… cred ca ai dreptate, si pe cartela mea scria “Ready 4G”. O sa le fac o vizita si revin cu fidbec si pt voi wink.

2 din 2
2

‹‹ USB nerecunoscut      I miss My Iphone Group ››