Ala de 32GB era 299$, acum e 249$.
Cel de 64GB nu stiu cat era, dar acum e 299$.
Oricum, penal ! Ca si faza cu “noul” iMac cu procesor de Macbook Air (i5 1.4 GHz). WTF ?
Vrem un iPod cu A7, 128GB si camera de 8MP. Nu stiu ce naiba vrea sa obtina Apple cu strategia asta ; produse vechi cu pret redus. Au incercat-o si cu iPad 2, cand a fost lansat Air, dar nu prea le-a mers. Dupa cateva luni au omorat iPad 2.
Apple initially launched the 32/64GB fifth-generation iPod touch in October of 2012 with a $299 price tag, but later added a lower-cost silver-only 16GB iPod touch that stripped key features like a rear camera to lower the cost to $229.
Practic au scazut pretul cu 30$ si au adaugat in plus o camera pe spate. Asta e ce e nou.
Apple initially launched the 32/64GB fifth-generation iPod touch in October of 2012 with a $299 price tag, but later added a lower-cost silver-only 16GB iPod touch that stripped key features like a rear camera to lower the cost to $229.
Da ! Ca era alt model !
A fost desfintat si au scazut pretul la alea cu camera.
In plus, sunt 4 modele noi de 16GB: 4 culori in plus. Daca mai bagam in calcul cu/fara cordon, sunt 8 modele noi!!! Cum aveti curajul sa spuneti ca Apple nu inoveaza???!?
Deci are tot a5 /4s. Pretul este tentant pt cine nu are si nu vrea telefon .
Eu vreau sa renunt la a mai cara telefonul dupa mine si m-ar incanta un ipod de nivel iphone 6 . Vad ca la inceput il lansau in ficeare an dupa care o data la 2 ani, sper sa fie un model nou in toamna. Daca apare chiar ma bate gandul sa imi iau unul.
Chiar ar fi o figura frumuoasa sa scoata un model nou bazat pe 6, asa cum faceau in urma. Cu avalansa de app health ar fi util. Eu sunt ciclist si ma mai joc cu aplicatii de genu. Iti mai iei si un gadget de luat sangele, si iti faci laborator de analize la 200$ )).
Prin tarile cu apa calda primariile au wi-fi deci ai conectivitate chiar si fara 3g.
La ce folosesc eu tel personal acum:
-0 apeluri - sun pe cel de munca , am doar o cartela
-foto, dar nu pre mult ca e arhaica camera, cu una moderna mult mia mult . Sa nu aud carcotasii, am trus bine definita dslr nikon, plus un bridge si unul de buzanar Ixus, toate sunt excelente dar nu le am la mine 7x24
-aplicatii de fitnes (ciclism) si navigare
-imesage/WhatsApp/ Skype
ipod cu wifi le-ar face pe toate cu un pret mai mic, dar macar sa puna un a7 si zenzorii lui 5s