Problema baterie [MacBook Air cumpărată de la iFixit]
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: France
Macuser din: 31.08.11

Pentru ca bateria de pe MacBook Air tinea tot mai putin (dupa 3 ani de utilizare) am descis sa o schimb. Ca sa fie treaba treaba, mi-am comandat bateria si sculele necesare de pe iFixit. Comanda a ajuns in 3 zile si eram foarte fericit. M-am pus sa schimb bateria, si spre surprinderea mea aceasta nu functioneaza. Am incercat SMC Reset si PRAM Reset, nimic. Pana la urma a trebuit sa imi pun tot vechea bateria. Acum astept sa vedem ce imi spun cei de la iFixit, pentru ca inca nu mi-au raspuns la mesaj si probabil va mai dura cateva zile. Sper sa imi trimita alta si pe asta sa o retrimit la ei.

Nu stiu cum ar trebui sa actionez in acest vaz. A mai lucrat cineva cu ei? A mai patit cineva asa ceva?

Multumesc

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

iFixit e magazin serios.
Sunt convins ca o sa rezolvi problema cu ei.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
mileamadalin - 27 Iunie 2014 05:07 PM

Pentru ca bateria de pe MacBook Air tinea tot mai putin (dupa 3 ani de utilizare) am descis sa o schimb. Ca sa fie treaba treaba, mi-am comandat bateria si sculele necesare de pe iFixit. Comanda a ajuns in 3 zile si eram foarte fericit. M-am pus sa schimb bateria, si spre surprinderea mea aceasta nu functioneaza. Am incercat SMC Reset si PRAM Reset, nimic. Pana la urma a trebuit sa imi pun tot vechea bateria. Acum astept sa vedem ce imi spun cei de la iFixit, pentru ca inca nu mi-au raspuns la mesaj si probabil va mai dura cateva zile. Sper sa imi trimita alta si pe asta sa o retrimit la ei.

Nu stiu cum ar trebui sa actionez in acest vaz. A mai lucrat cineva cu ei? A mai patit cineva asa ceva?

Multumesc

Cel mai probabil va trebui sa o trimiti inapoi…
Plata prin ce ai facut-o ,paypall?

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Plata am facut-o prin card.

dany_l - 27 Iunie 2014 05:38 PM
mileamadalin - 27 Iunie 2014 05:07 PM

Multumesc

Cel mai probabil va trebui sa o trimiti inapoi…
Plata prin ce ai facut-o ,paypall?

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Fara indoiala ei o sa o schimbe.Am avut si eu o experienta asemanatoare cu unul din ventilatoarele de la un Macbook Pro( am comandat doua si unul nu a functionat).Au zis sa il trimit inapoi si ca il vor schimba.Le-am spus ca e mai scump costul de retur decat pretul ventilatorului si ca renunt iar pana la urma mi-au trimis altul fara sa fie nevoie sa il retrimit eu in USA cel defect

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Am primit ieri un mesaj de la cei de la IFIXIT, cum ca mi-au pus deja o alta bateria in colet si ca ar trebui sa ajunga zilele acestea. Intre timp le-am pus si eu bateria defectata inapoi. Tin sa mentionez ca nu am platit nimic la retur, mi-au trimis ei o foaie pe care am imprimat-o si am lipit-o pe colet. Va tin la curent

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Am primit coletul de la IFIXIT cu o noua baterie care de aceasta data functioneaza impecabil. Impreuna cu bateriea am mai primit un stiker (cu logoul lor) si 3 pungute de jeleuri Haribo. Le-am trimis un mail de multumire. Pana la urma totul a decurs foarte bine.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.08

Am facut si eu o comanda la IFIXIT si am platit cu cardul 100 dolari bateria si 50 dolari transportul si dupa doua saptamani am primit banii inapoi fara nicio explicatie !?!
Stie cineva ce poate fi ?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

livreaza in romania? eu stiam ca nu. probabil ca de-asta

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Gata am descoperit , au mai trimis 6 emailuri dar intrara in spam si nu vazui ,  au solicitat o reconfirmare a adresei de livrare ca nu coincidea cu aia de domiciliu si daca nu le trimisei imi dadura banii inapoi spre binele meu, cica ,  daca cineva imi fura cardul si facea cumparaturi cu el !
O sa fiu mai atent la corespondrnta !!!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

esti din Valcea ?

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

He he he acolo e tara lor , nu ?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

Scuze dar “vazui” card trimisei dădură fură si ma gandeam la olteni

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

Stai linistit , glumesc si eu ca imi placura oltenii dar sunt din Pitesti , de 15 ani bucurestean !

‹‹ MagSafe L-shaped      Nu citeste card de 64gb ››