Salut, sunt pe cale sa achizitionez un iPod Shuffle 512 mb. Pretul la care mi-l vinde persoana respectiva este de 120 RON, playerul fiind sigilat. Nu are insa garantie. Vreau sa stiu daca ar fi bine sa-l cumpar sau nu. Si daca la banii astia gasesc ceva mai bun. Astept raspunsuri urgente caci peste vreo 2 ore ma duc sa-l cumpar.
nu prea e original…
Apple nu impacheteaza astfel castile si nici snurul de gat… Pe de alta parte scrisul de pe butoanele de control e mai putin accentuat la original… Mufa de la casti arata aiurea…
E foarte greu să-ți dai seama din poză numai. Fi-meo a comandat niște căști „originale” Apple, au venit și, deși aveau niscai semne ce voiau a induce ideea că erau originale, evident nu erau. Prețul ar fi cam la jumate pentru acest model mai vechi aflat acum doar pe stocuri în curs de epuizare (acum circa un an, la istyle era cam 340 RON).
tipul zice ca are led, dar ca e facut in china. cum vine asta?!?!
problema rezolvata, nu-l mai cumpar…decat sa-l iau si sa fie prost mai bine dau un ban si sa fie original.
[ Modificat: 21 Februarie 2007 05:57 PM de ReaL23 ]
Toate Shuffleurile sunt facute in China. Dar nu asta e problema.
In afara de jackul de la casti care e dubios (castile originale au plasticul continuu nu feliat), mai sunt semnele de pe el (prea negre) si dunga ai galbena, lispsa scrisului de don’t steal music de pe carte. Uita-te in poze la original si o sa vezi.
Toate Shuffleurile sunt facute in China. Dar nu asta e problema.
In afara de jackul de la casti care e dubios (castile originale au plasticul continuu nu feliat), mai sunt semnele de pe el (prea negre) si dunga ai galbena, lispsa scrisului de don’t steal music de pe carte. Uita-te in poze la original si o sa vezi.
Eu pariez cu o cota 300 la 1 ca e fals.
Și eu aș zice că e făcătură, dar pînă nu văz, nu poci ști. Au un talent făcătorii ăștia ceva de nedescris, zici că e real, monșer. Avem exemple documentate de la Cora, fi-meo (uzual non-macuser, nu e shrek, ălălalt, nu e pe forum) mi-a zis din prima clipă, cînd am găsit în cutia poștală pliantul de la Cora cu reclama, că ipodu ăla nu e original. N-am dat atenție atenționării, a doua zi a venit avertismentul lui psergiu. Se pricep tinerii ăștia, încep să-i apreciez tot mai mult.
Eu unu nu cred că un Apple ipod shuffle, fie și generația mai veche, se poate vinde, nou, la 120 RON. O fi el model mai vechi, dar e Apple. Eu nu am nimic dacă vine altă firmă cu ceva mai bun decît a scos Apple, cinste lui, dar să zică, nu să pună sigla și să fie făcătură. Mie poza, deși nu foarte clară, îmi zice că e făcătură. Ipodu adus de Moș Crăciun soției acum un an și ceva avea un ambalaj Apple: sobru, serios, clar nefăcătură, păi dacă și iStyle (pe vremea aia MacGallery) vindea făcături, îi beleam eu. E făcătură, 400 la 1. Am plusat, tot n-am somn, a dracului politica asta.